MALISH ILARIA DOUBLE BREASTPUMP ON SALE!!

ilariacanonfbMencari double breastpump ringan, tak sakit dan bunyi sangat perlahan?

Dapatkan segera MALISH ILARIA  RM430 utk unit pam sahaja!

Atau

RM480 dengan pelbagai FREE GIFT

    • Double pump. Dual left and right motor. (Tiada masalah sedutan kurang jika guna double)
    • Anti backflow (Susu tidak masuk ke dalam motor)
    • Super-Senyap Motor (Tiada bunyi macam mesin rumput, jadi lebih privacy terutama jika pam di tempat kerja)
    • 2 phase function (Pam + Massage mode – suck & release macam mimik baby hisap, jadi tidak sakit)
    • 9 level stimulation phase.
    • 9 speed expression phase.
    • 3 Power sources : Power AC Adapter (Letrik), Battery case (Bateri Double A), & Kabel Power Bank (boleh guna power bank sendiri) – Boleh Pam di mana-mana

Jangan tunggu-tunggu lagi, boleh terus order untuk dapatkan pamsusu berserta promosi menarik bersama 11 freegift ini!! (FREEGIFT SANGAT TERHAD YE!)

FREEGIFT:
✔ FREE 3pcs BREAST MILK STORAGE BAGS.
✔ FREE ICE BRICK 1 ( tahan sehingga 10 Jam)
✔ FREE VCOOL COOLERBAG (MUAT LETAK PAM)
✔ FREE 4 STORAGE BOTTLE (BPA FREE)
✔ FREE USB CABLE UNTUK GUNA POWERBANK
✔ FREE BATTERY CASE

CARA NAK ORDER??–> lakukan salah satu cara dibawah:

-PM/Whatsapp/Telegram/SMS “ILARIA 1” ke: ✆0194699293

-PM di Facebook, type “ILARIA 1” di link ni:https://www.facebook.com/messages/Hafsahcollection

-Email “ILARIA 1” kepada: hafsahcollection1@gmail.com

Advertisements

Evelove Cooler Bag (2 in 1) RM72!

evelove coolerbag fbNak cari coolerbag yang MULTIPURPOSE, BERGAYA, dan tahan lasak?

  • Bahagian atas boleh muat pelbagai jenis pam susu dipasaran seperti: Evelove Lily, Evelove Sassy, Spectra M1, Mango, Bliss dan sebagainya
  • Sangat sesuai untuk dibawa ke pejabat, tempat kerja dan di mana-mana sahaja
  • Boleh dijadikan sebagai bag bayi – boleh letak pelbagai kelengkapan bayi semasa di luar seperti: diapers baby, botol , baju , mainan dan sebagainya
  • Bag ini sangat tahan dan berkualiti
  • Susu boleh tahan dalam 10-12jam dengan penggunaan icepack yang sesuai.
  • Para ibu pasti puas hati dengan bag ini:)

Harga?

Harga pasaran: RM89.90
Harga kami: RM72 sahaja!

Size: 10 inches (length) x 8.5 inches (height) x 6.5 inches (width)

Review / testimony Eve Love Baby Lily single breastpump

babylily rev1 fb

AVENT NATURAL MANUAL BREASTPUMP WITH MILK STORAGE CUP (latest model) + AVENT NATURAL BOTTLE 9oz x 1

pam dan botol(PAMSUSU + CAWAN SIMPAN SUSU + BOTOL SUSU)→ PROMOSI TERBAIK!!

→ Perah, simpan dan beri terus pada baby ←

Dengan pam susu ini, ibu-ibu boleh pam susu terus ke dalam cawan simpanan susu (milk storage cup) dan gunakan adaptor botol untuk berikan susu terus kepada baby (puting avent diberi dalam kotak ini), tidak perlu alihkan ke dalam botolsusu yang lain

Harga pasaran: RM3++
Dapatkan segera harga diskaun lebih daripada 30% sekarang!

Harga promosi?
Hanya RM220 + FREE POS Semenanjung
Hanya RM220 + FREE POS Semenanjung
Hanya RM220 + FREE POS Semenanjung

BRAND AVENT ~ KUALITI TERJAMIN~
ORIGIN: UNITED KINGDOM
~LATEST MODEL SCF330/12 ~ DISKAUN LEBIH daripada 30%!!

Ciri-ciri:
➢ manual pam mudah dipasang dan digunakan dimana-mana sahaja
➢ Rupa corong yang condong ke atas→ para ibu tidak perlu bongkok semasa mengepam-> ibu boleh duduk dalam posisi yang sangat selesa
➢ susu perahan terus ke dalam cawan simpan susu dan boleh beri kepada baby terus tanpa alihkan ke botol lain
➢ ada kusyen urutan “massage cushion” yang sangat lembut di atas corong yang menyerupai sedutan baby , bagi membantu pengeluaran susu semasa perahan
➢ fleksibel dan mudah alih-> sangat sesuai untuk ibu yang banyak travel/bergerak ke sana sini
➢ BPA FREE

Isi kandungan:
• Avent Natural Breast Pump body with handle: 1pc
• Standard size cushion: 1pc
• Milk storage cups with lids: 3pcs
• Millk storage cup adaptor: 1pc
• Extra soft Newborn Flow Teat: 1pc
• Travel cover: 1pc

+ Avent Natural Bottle 9oz x 1

Jaminan/warranty:
7 Hari (Manufacturer’s defect only)

Harga pos:
FREE POS (Semenanjung)
+RM 7 (Sarawak)
+RM 9 (Sabah)

=================
CARA SIMPLE NAK ORDER:
=================

Lakukan salah satu cara dibawah:

PM/Watsapp “PAM AVENT and BOTTLE” ke:
✆ 019-6611782 (Watsapp only)

PM di Facebook, type “PAM AVENT and BOTTLE” di link ni:
https://www.facebook.com/messages/Hafsahcollection

Email “PAM AVENT and BOTTLE” kepada: aishahmdali@gmail.com

Pelbagai barangan Avent boleh lihat disini :  https://myhafsah.com/category/avent-bottles/

Avent Bottle Classic BLUE Special Edition RM68 only! 2bottles

avent blue fb• Extra soft, Slow Flow Teat: 2 pcs

• Classic Feeding Bottle: 2 bottles x 260ml/9oz
BPA FREE , color BLUE

To order, please send message “Avent Blue” at this link: https://www.facebook.com/messages/HafsahCollection

or email: aishahmdali@gmail.com

Postage fee:
Semenanjung RM8
Sarawak RM11
Sabah RM12

 Tommee Tippee Closer To Nature Microwave Steriliser RM155!

tt steriliser fbonly 5units available! Hurry and grab now

Isi kandungan:
1 x Tommee Tippee Microwave Steam Sterilizer
FREE!! 1 x Tommee Tippee Closer to Nature Bottle 150ml 0M+ slow flow nipple
FREE!! 1 x Tommee Tippee Closer to Nature Pacifier 0-6M
FREE!! 1 x Teat Tongs

Features:
• Features: Several Compartments for Bottles and Food Storage, Keeps Components Sterile for 24 hours
• Holds 4 Closer to Nature Bottles
• Product Application: Bottles, Breast Pump Parts, Pacifiers
• Cycle Time: 4 minutes
• Lockable Lid
• Safety and Security Features: Phthalate-free, BPA Free
• Care and Cleaning: Dishwasher-safe
• Freegifts included worth RM60
• Material: Plastic

Spesifikasi:
– Berat: 2.1 pounds
– Ukuran: 23 x 11.6 x 7.1 inches
– Origin: United Kingdom

Lagi Testimoni/Review Evelove Lily Double Breastpump…

rev lily6

Image

Pakej Cooler bag hanya RM42 (jimat RM11.70)!

pakej bag

Hanya RM42! (jimat RM11.70)

Pakej terdiri daripada:
-Evelove cooler bag PESTEL / SPRING (size 23cm x 34cm) – muat 6-8 botol
-Autumnz icebrick (tahan sehingga 10 jam)
-Autumnz breastmilk storage bottle (5oz) x 4pcs

Kadar Pos:

Semenanjung + RM12
Sarawak + RM18
Sabah + RM22

=================
CARA SIMPLE NAK ORDER:
=================
Mudah sahaja..lakukan salah satu cara dibawah:

PM/Whatsapp “Pakej Coolerbag” ke:
✆ 019-6611782 (Whatsapp only)

PM di Facebook, type “Pakej Coolerbag” di link ni:
https://www.facebook.com/messages/Hafsahcollection

Email “Pakej Coolerbag” kepada: aishahmdali@gmail.com

Evelove Coolerbag SPRING RM19.90

spring fbMuat isi 6biji botol + 3icepack saiz sederhana + pamsusu manual

=================
CARA SIMPLE NAK ORDER:
=================
Mudah sahaja..lakukan salah satu cara dibawah:

PM/Whatsapp “SPRING” ke:
✆ 019-6611782 (Watsapp only)

PM di Facebook, type “SPRING” di link ni:
https://www.facebook.com/messages/Hafsahcollection

Email “SPRING” kepada: aishahmdali@gmail.com

Postage:
Semenanjung +RM6
Sarawak +RM9
Sabah + RM10

Autumnz – Reusable Ice Pack (3 pcs, 310g/pc) RM23

autumnz icepackAutumnz Reusable Ice Pack is specially designed to chill breastmilk for a longer period of time – a great solution for breastmilk storage when you are out and about

Features:

  • Safe, non-toxic, reusable, leak proof, durable
  • Generously sized at 310g per piece (i.e. much bigger than most standard ice pack in the market and compactly packed with generous amount of gel content) to enable longer preservation of cool temperature to keep breastmilk fresh
  • Great to be used with cooler bags, cooler box

BUYING TIPS: To help you get the right ice pack that will preserve cool temperature for a long period of time, consider the following:

  • Weight of gel content per ice pack

– The heavier, the better. For warm tropical climate, it is recommended to pick one with more than 300g of gel in each pack

  • Dimension of ice pack

– For the same total volume of gel, better to have them packed in bigger sized packs rather than smaller sized packs. E.g. for a total of 900g of gel, consider the following:

    • 3 packs of 300g each – MORE Effective
    • 5 packs of 180g each – LESS Effective

Directions:

  • Place ice pack flat in freezer for 8 hours prior to each use
  • When used in a cooler bag or cooler box, place the ice pack on top or side of items to be cooled
  • For optimum results, place 2 to 3 pcs of ice pack to keep breastmilk chilled at ideal temperature for a longer period.

Recommended Use:

  • To chill breastmilk
  • To chill food and drink (e.g. picnics at the park; long road trips)
  • To reduce injury swelling
  • Temporary relief of headache or fever

Warnings:

  • This item is for cool use only. Do not place in microwave oven or other heating elements
  • When used on children, adult supervision is required at all times
  • Keep away from children when not in use
  • Discontinue use and discard pack when punctured
  • For external use only. Not to be consumed

Spectra Breastshield set RM80

RM80

Postage fee RM6 (semenanjung)

Brand NEW Medela Freestyle RM1600 ON SALE (ready stock available!)

Sedikit – sedikit lama -lama jadi bukit..hurm..percaya atau tidak, alhamdulillah, walaupun dengan skali sesi pam dalam 20-30min, jumlah keseluruhan hanya dapat 2.5 – 4 oz, tapi berkat usaha gigih dan niat yang betul, ku berjaya kumpul 80botol 3oz each dlm tempoh cuti pantang sebelum bekerja dan sedia untuk anak pertamaku..Hafsah! (really miss this pic! gambar ni tiada kena mengena dengan diri sesiapa kecuali diriku, hafsah dan abi hafsah..+zahid the new born!
EBM ini dikumpul tanpa makanan tambahan yang dijual dipasaran untuk meningkatkan susu ibu. Cuma perlu ada ilmu pengetahuan dan juga kesungguhan untuk meneruskan penyusuan susu ibu secara eksklusif! (walaupun saya menggunakan medela Freestyle, tapi bukan pam ye penyebab susu boleh banyak, cuma ia memudahkan pemerahan, menyenangkan bagi ibu yang superb bz, dan memberi motivasi untuk terus buat EBM. tak guna juga kalau beli pam mahal, tapi tiada kesungguhan, niat dan usaha yang gigih ye..)
Are you interested to get this pump but find out that the retail price is outrageously expensive in Malaysia?
I know this is the pump everyone wants if they are into breastfeeding!!! Fret not!
I’m happy to help you to get one at just RM1600 ! Poslaju RM30 or can collect at Taman Tun Dr Ismail, KL
*need to reserve@booking
medela freestyle
What’s included in the package:

Brand NEW Medela Freestyle RM1600 now ON SALE – READY STOCK AVAILABLE!
Origin: US
1 YEAR warranty

We accept installment 2-3 times with NO EXTRA charges! Item will be delivered once full payment received.

* Hurry and book your Medela Freestyle now and will get price at RM1600!
To reserve@booking, please deposit RM200

What’s included in the package:
– Freestyle breast pump motor
– 1 x Set of tubing
– 2 x Personalfit Breast shields (24mm)
– 2 x Personalfit Breast shields (27mm)
– 2 x Replacement adapters (2 x small yellow
straps; 2 x large gray straps)
– 4 x Replacement bra adapters (2 x for hook and
eye and 2 x universal)
– 4 x 5oz bottle
– Power cord and International voltage charger 100-240V(Free 2 pin adapters)
– 1 x Cooling bag and ice pack
– 4 x Solid lids
– 1 x Rechargeable battery
– 1 x Tote bag

Warranty :
1 year – Pump 1 year / other parts 3 months

NEW!!Add on 10 pcs of Autumnz storage bottles for just another RM35!

To order: PM inbox :https://www.facebook.com/messages/HafsahCollection

@ email aishahmdali@gmail.com

Kenapa saya memilih untuk membeli medela FREESTYLE?
Saya dah guna FS utk tiga orang anak:) , So saya hanya boleh cerita pengalaman sendiri seperti dibawah, ia berdasarkan  lifestyle dan tempat kerja. Kepada ibu-ibu diluar sana yang dah guna medela FREESTYLE, saya pasti mereka semua tak pernah menyesal and seronok dengan FREESTYLE.
Sebelum saya beli…saya kaji dan dah baca review banyak sangat sampai pening, akhirnya…saya membeli FS . Memang berbaloi sebab:
1 .ada double pam.Biasanya pam susu sebelah B purata dalam 15-20mins, so kalo dua dua belah, dah smpai 45mins. Kalo guna FS, 20min sahaja dah settle.D ofis kene pam 3kali..so dlm sejam la total time hilangkn diri. Kalau orang cari di meja,  hilang kejap2 ok le.Kalo pam dalam keadaan rushing dan stress, memang susah untuk susu keluar. Bukanlah 100% faktor jenis pam yang menyebabkan banyak susu keluar,ia bergantung pada hormon kita juga. Sebab pam FS ni dia memudahkan dan relax, tak perlu nak tunduk-tunduk dan sakit leher, tangan, mcm manual pam, tak penat nak tunggu juga..baca Al-Quran dalam beberapa helai muka surat (20min) dah settle sambil sandar didinding. Tak perasan pun dah siap dah pam susu dan hasilnya lebih banyak daripada diri sendiri pam dalam mindset asik nak tengok berapa oz susu keluar, memang confirm susu susah nak keluar, sebab dalaman stress..(memang boleh tanye mana2 ibu lain yang express susu..)
2. Pam fs ni, motor dia tak bising. So tidaklah menarik perhatian sangat pada org lain..kalau pam di surau, tidaklah  mengganggu sangat orang lain, pam di meja office pun boleh, guna poncho pun tiada masalah..
3. Fs ni ada rechargeable battery. Saya hanya charge sekali sahaja lepas guna 4hari (sehari saya pam 4 x). So sgt useful. Takdelah perlu charge pam setiap kali balik daripada ofis, banyak lagi benda lain nak buat (urus rumah tangga). Kalo nk pam d tempat tiada electric socket.(Mcm dlm keta, d surau, d meja ofis kalo x sampai wayar), TIADA MASALAH DAN KEPENINGAN4. Saya pernah je pam tgh driving. Sebab di ofis meeting sampai 4jam (2-6pm) dan selepas tu rushing solat asar dan balik  nak ambil baby, tapi jalan jam, travel dalam 30min – 1 hour,..so ape lg, terus pasang pam sebelum gerak ke destinasi
4. FS ni bole jadi single pam..masa pantang saya kumpul 80btl, antara tipsnya,  setiap kalo baby menyusu sebelah B, saya pam sebelah lagi sambil menyusu. Tiada masalah dan memang mudah sangat handling dia.
5. FS ni motor dia sgt ringan, saya slalu travel. So tak pernah rasa menyusahkan untuk bawa pam ni ke mana2, ke conference pun pernah, ke camp site, dalam  kereta, balik kampung, and etc..Pam ni kecil dan tak ambil space dan boleh pegang sambil dukung baby. Ni lah pam paling ringan yang saya jumpa.
6. Apa-apa pun, bagi saya ni worth investment. Alhamdulillah sy dpt fully bf anak smpai 2thn:) even setahun setengah baru campur fm, sbb sy dah mengandung, so susu berkurang. Sy decide beli  FS lps sebulan bersalin,sbb lambat buat research ttg pam ni:( , jika tahu awal, saya akan beli awal, tapi syukur Alhamdulillah , sbb mmg ok sangat utk kumpul stok susu dlm 3weeks lps bersalin:)
Saya telah menggunakan Freestyle lebih daripada satu setengah tahun..dan ia sangat sangat SUPERB! (memudahkan dan menyenangkan dan menggalakkan saya fully BF sampai 2thn..alhamdulillah)

Next Newer Entries

Klik pada “older entries” untuk melihat pilihan barang yang lain

Sebarang pertanyaan, email hafsahcollection1@gmail.com / whatsapp 0194699293