Tommee Tippee Bottle 150ml x 6pcs RM130 only! available NOW!!

tt clear 5oz fbReady stock available NOW! (limited stock)

  • 6 bottle size 260ml/9oz
  • BPA FREE
  • Flow teat: slow flow
  • Soft natural-feel silicone teat

poslaju:

Semenanjung RM10
Sarawak RM15
Sabah RM17

 

 

Tommee Tippee Bottle 260ml x 6pcs RM130 only

tt clear fb

  • 6 bottle x 260 ml
  • BPA FREE
  • Flow teat: slow flow

poslaju:

Semenanjung RM10

Sarawak RM15

Sabah RM17

Autumnz – Double ZipLock Breastmilk Storage Bag (25 bags) *7oz* RM14.50

autumnz double ziolock storage bag 7oz webNOW fill up to  7 oz & with DOUBLE zipper top!!

Features

  • BPA Free
  • Double walled to preserve nutrients effectively
  • Medical grade material, perfect for safe and extended freezer storage
  • Thick laminate to prevent ink leeching
  • Pre-sterilised bags to ensure safe feeding
  • DOUBLE zipper top to prevent leakage
  • No-spill self-standing bottom
  • Heat sealed sides to prevent splitting
  • Easy to read designated area for date, name and time
  • Pre-calibrated ounce/ml markings for accurate measuring

PROMOTION: 8box @ RM85

Whatsapp 019-4699293

Autumnz Breastmilk Storage Bottle (Lilac) 10pcs

lilac 10Autumnz – B/milk Storage Bottles (10 btls) -Blue RM35 ON SALE!

*FREE GIFTS*- Buy 8 bottles get 2 bottles & 5 pcs of Autumnz Double Ziplock Breastmilk Storage Bags FREE

 

Set includes:

  • 10 x 5oz PP Breastmilk Storage Bottles
  • 10 x Screw Rings
  • 10 x Sealing Discs

 

AUTUMNZ STORAGE BOTTLE ON SALE RM35! (Save RM7)

bottlecolor

Autumnz Breastmilk Storage Bottle on SALE!

Normal Price     : RM42

Promotion Price: RM35 (save RM7!) or

Buy 2box for RM65 (save RM19!) , can mix 2colors

>>Buy now and get FREEGIFT 5pcs breastmilk storage bag per box<<

  • BPA Free bottles
  • 1 box contain : 10pcs storage bottle
  • Size: 5oz each

 

 

Autumnz – Double ZipLock Breastmilk Storage Bag (25 bags) *7oz* 8box RM85 only!


7oz 8box

NOW fill up to  7 oz & with DOUBLE zipper top!!

1box RM14.50

8box RM85 (save RM31)

Features

  • BPA Free
  • Double walled to preserve nutrients effectively
  • Medical grade material, perfect for safe and extended freezer storage
  • Thick laminate to prevent ink leeching
  • Pre-sterilised bags to ensure safe feeding
  • DOUBLE zipper top to prevent leakage
  • No-spill self-standing bottom
  • Heat sealed sides to prevent splitting
  • Easy to read designated area for date, name and time
  • Pre-calibrated ounce/ml markings for accurate measuring

Autumnz Zip Lock Breastmilk Storage Bag *12 oz* 8box for RM85

12oz 8box

Our price: RM85 only!

1box contain 25pcs bag

Size per bag: 12 oz & with DOUBLE zipper top!! BPA FREE

1 box RM14.50

Buy 8 box RM85 (save RM 31)


Evelove BABY LILY + free gifts RM199!

babylily fb

→BABY LILY SINGLE BREASTPUMP←
PRICE: RM199 + FREE GIFTS BERNILAI RM80
PRICE: RM199 + FREE GIFTS BERNILAI RM80
PRICE: RM199 + FREE GIFTS BERNILAI RM80

+ FREE Vcool Cooler Bag (Boleh Muat PAM dan BOTOL)
+ FREE 6 Extra Evelove Bottle BPA FREE
+ FREE Icebrick
+ FREE USB CABLE

KELEBIHAN PAM INI:
✔ Parts sedikit dan mudah pasang
✔ Motor kecil, dan sangat ringan (kurang dari 500g)
✔ Bunyi PERLAHAN dan TAK SAKIT
✔ Boleh guna ELEKTRIK, BATERI dan POWERBANK
✔ Lampu LED untuk menunjukkan fasa sedutan (5level)
✔ Silicon SHIELD yg sangat LEMBUT
✔ Sedutan dua fasa- mimik hisapan bayi
✔ Ada ANTI-BACKFLOW
✔ WARRANTY 1 Tahun dari Eve Love

Boleh lihat video pam BABY LILY: https://www.youtube.com/watch?v=ItDdC9b2ADs&spfreload=10

Macam mana nak order? Mudah sahaja..lakukan salah satu cara dibawah:

PM/Whatsapp “BABY LILY” ke:
✆ 019-4699293 (Whatsapp only)

PM di Facebook, type “BABY LILY” di link ni:
https://www.facebook.com/messages/Hafsahcollection

Email “BABY LILY” kepada hafsahcollection1@gmail.com

LACTE SOLO ELECTRIC BREASTPUMP + FREE GIFTS RM259!!

lacte solo FB

==========================

Harga: RM259 + FREE GIFTS BERNILAI RM80

Free gifts seperti berikut:
+ FREE Vcool Bag (Boleh simpan pam dan botol)

+ FREE 4 Extra Bottle BPA FREE
+ FREE 3 Plastic Breastmilk Storage
+ FREE Icebrick
+ FREE USB CABLE for powerbank

KELEBIHAN:
✔ KECIL dan RINGAN. Mudah bawa ke mana-mana
✔ SENYAP. Tidak perlu sorok-sorok bila mengepam. Di meja ofis pun boleh.
✔ JIMAT DUIT. Harga murah dan berbaloi.

✔ DUA fasa sedutan: stimulation dan suction

✔ Breastshield soft silicon sangat LEMBUT. Tak rasa sakit dan SELESA!

✔ Ada 5 Level Sedutan

✔ WARRANTY 1 Tahun

=================
CARA SIMPLE NAK ORDER:
=================

Macam mana nak order? Mudah sahaja..lakukan salah satu cara dibawah:

PM/Whatsapp “LACTE SOLO” ke:
✆ 019-4699293 (Whatsapp only)

PM di Facebook, type “LACTE SOLO” di link ni:
https://www.facebook.com/messages/Hafsahcollection

Email “LACTE SOLO” kepada: hafsahcollection1@gmail.com

AUTUMNZ BLISS single electric breastpump RM2XX !! with free gifts worth more than RM100!!

bliss freegift

NAK PAM ELEKTRIK YANG BERKUALITI dan MURAH?
BUJET RENDAH?

DAPATKAN SEKARANG!! HARGA RUNTUH dan SANGAT BERBALOI
→Autumnz BLISS single electric breastpump←

Dengan pelbagai FREEGIFT LEBIH DARIPADA RM80!

Ciri-ciri pam Autumnz Bliss:

➢ Ringan 250 gm sahaja
➢ Bunyi pam sangat perlahan
➢ Sedutan / “suction” tidak sakit
➢ Ada 5 level sedutan
➢ Boleh Elektrik / Bateri / Free USB cabel so mommies yg ada power bank dah boleh guna dan free manual pump!
➢ Mudah dipasang dan dibasuh
➢ Warranty 12bulan

–> Promosi sekarang hanya RM2XX sahaja!!<–[limited unit only]
–> Promosi sekarang hanya RM2XXsahaja!!<– [limited unit only]
–> Promosi sekarang hanya RM2XX sahaja!!<– [limited unit only]

Betul ke? YA!!

Wah..dapat macam2 FREE GIFT juga

➢ FREE MANUAL PUMP
➢ FREE USB CABLE- untuk guna dengan powerbank
➢ FREE Autumnz posh/classic cooler bag (muat letak pam+botol+icepack)-ada 6pilihan warna
➢ FREE Icepack 3pcs (tahan 12-14jam)
➢ FREE Storage bottle (3pcs)
➢ FREE Storage bag (3pcs

Para ibu boleh cepat-cepat order, limited unit!!

=================
CARA SIMPLE NAK ORDER:
=================
Mudah sahaja..lakukan salah satu cara dibawah:

PM/Watsapp “BLISS” ke:
✆ 019-6611782 (Watsapp only)

PM di Facebook, type “BLISS” di link ni:
https://www.facebook.com/messages/Hafsahcollection

MALISH ARIA double breastpump ON SALE! only RM399

Malish ARIA
 
Promosi HARGA RUNTUH RM399 + FREE Manual Breastpump.
 
Apa yang besti breastpump ni:-
* Mini Dual pump-> jimat masa pam serentak
* Saiz sangat comel-> muat masuk poket
* Bunyi motor sangat perlahan -> tak terkejut baby / orang sebelah
* Sedutan seperti hisapan bayi dan tidak sakit
* Boleh guna anroid charger
* LCD screen dan menyimpan data suction level yang terakhir.
 
❤NAK PAKEJ LENGKAP MASUK KERJA?❤
Hanya tambah RM50 sahaja dan dapat:
✅1 x cooler bag (muat letak botol dan pam)
✅ 1 x icebrick
✅ 4 x storage bottle
✅ 3 x storage bag
 
❤CARA TEMPAHAN❤
Whatsapp/Telegram/SMS “pam pilihan”: 0194699293
Harga tidak termasuk pos
 
Promosi harga runtuh sangat terhad. Dapatkan sekarang!!
 
FB: Hafsahcollection
IG: Hafsahcolleciton
 
#malish #aria #malisharia #doublebreastpump #pamsusumurah

MALISH ILARIA DOUBLE BREASTPUMP ON SALE!!

ilariacanonfbMencari double breastpump ringan, tak sakit dan bunyi sangat perlahan?

Dapatkan segera MALISH ILARIA  RM430 utk unit pam sahaja!

Atau

RM480 dengan pelbagai FREE GIFT

    • Double pump. Dual left and right motor. (Tiada masalah sedutan kurang jika guna double)
    • Anti backflow (Susu tidak masuk ke dalam motor)
    • Super-Senyap Motor (Tiada bunyi macam mesin rumput, jadi lebih privacy terutama jika pam di tempat kerja)
    • 2 phase function (Pam + Massage mode – suck & release macam mimik baby hisap, jadi tidak sakit)
    • 9 level stimulation phase.
    • 9 speed expression phase.
    • 3 Power sources : Power AC Adapter (Letrik), Battery case (Bateri Double A), & Kabel Power Bank (boleh guna power bank sendiri) – Boleh Pam di mana-mana

Jangan tunggu-tunggu lagi, boleh terus order untuk dapatkan pamsusu berserta promosi menarik bersama 11 freegift ini!! (FREEGIFT SANGAT TERHAD YE!)

FREEGIFT:
✔ FREE 3pcs BREAST MILK STORAGE BAGS.
✔ FREE ICE BRICK 1 ( tahan sehingga 10 Jam)
✔ FREE VCOOL COOLERBAG (MUAT LETAK PAM)
✔ FREE 4 STORAGE BOTTLE (BPA FREE)
✔ FREE USB CABLE UNTUK GUNA POWERBANK
✔ FREE BATTERY CASE

CARA NAK ORDER??–> lakukan salah satu cara dibawah:

-PM/Whatsapp/Telegram/SMS “ILARIA 1” ke: ✆0194699293

-PM di Facebook, type “ILARIA 1” di link ni:https://www.facebook.com/messages/Hafsahcollection

-Email “ILARIA 1” kepada: hafsahcollection1@gmail.com

Autumnz – 2-in-1 Baby Food Processor (Steam & Blend) on SALE RM178.50 only!

autumnz blender

Normal price RM229

Our price RM178.50 !!  STIM + BLEND dalam 1 BEKAS

Sangat sibuk dan tak sempat nak buat makanan baby tercinta?

Dapatkan Autumnz Baby Food Processor –> CEPAT DAN MUDAH!! Boleh steam makanan dan terus blend dalam satu bekas sahaja.

SANGAT MEMBANTU dalam persediaan makanan yg SIHAT DAN SEDAP LAGI BERKHASIAT, bukan sahaja utk baby, tetapi seisi keluarga.

Ciri-ciri:

  1. Praktikal –  2 dalam 1: boleh stim dan blend terus dalam satu bekas
  2. Mudah digunakan – satu butang sahaja
  3. Sesuai untuk semua jenis makanan – sayur, buah, daging dan sebagainya
  4. Berbaloi untuk dimiliki – membantu ibubapa menyediakan makanan yang berkhasiat dalam masa yang sama menjimatkan masa
  5. Selamat – dibuat dari plastik BPA FREE

*Harga tidak termasuk pos

Cara tempahan:

SMS/Whatsapp/Telegram 0194699293 atau

Email: hafsahcollection1@gmail.com

Autumnz -Electric Steam Steriliser+Home&Car Warmer Combo (Lilac) RM199

COMBO car warmer lilacAutumnz Steam Steriliser

To sterilise your feeding equipment and accessories quickly and safely

Fast – Contents are sterile and ready to use in 10 minutes

Easy to use – Just add water, load and switch on

Convenient – Contents remain sterile for up to 6 hours if unopened

Effective sterilisation– Based on hospital principle, the intensive heat of the steam eliminates harmful bacteria

Large capacity– Holds up to 8 bottles or 2 sets of breastpumps

LACTE DUET ELECTRIC BREASTPUMP RM399 + free gift

lacte duet fbMencari pam yang LEMBUT, SENYAP, dan HEAVY DUTY?

Promosi set pam shj RM399* + free usb cable

*Harga promosi sah sehingga 10 Ogos 2016 atau selagi stok masih ada

 

Untuk pakej, boleh add on RM50

+ Vcool Bag (Boleh simpan pam dan botol)

+  6 Storage Bottle BPA FREE

+ Icebrick

KELEBIHAN:

✔ HEAVY DUTY kerana ada 2 MOTOR Kiri Kanan. Jadi, anda boleh JIMAT masa mengepam.
✔ SENYAP. Dah tak perlu sorok-sorok bila nak mengepam. Kat meja ofis pun dah boleh.
✔ JIMAT DUIT. Percayalah, harganya memang MURAH berbanding jenama lain. Boleh simpan duit utk keperluan lain.

✔ DUA fasa sedutan: stimulation dan suction

✔ Breastshield LEMBUT

✔ Ada 9 Level Sedutan

✔ WARRANTY 1 Tahun

=================
CARA SIMPLE NAK ORDER:
=================

Macam mana nak order? Mudah sahaja..lakukan salah satu cara dibawah:

PM/Whatsapp “LACTE DUET” ke:
✆ 019-4699293 (Whatsapp only)

PM di Facebook, type “LACTE DUET” di link ni:
https://www.facebook.com/messages/Hafsahcollection

Email : hafsahcollection1@gmail.com

Autumnz Breastmilk Storage Bottle Green (10pcs) RM39.90

green bottleAutumnz – B/milk Storage Bottles (10 btls) -Blue RM39.90

*FREE GIFTS*- Buy 8 bottles get 2 bottles & 5 pcs of Autumnz Double Ziplock Breastmilk Storage Bags FREE

Set includes:

  • 10 x 5oz PP Breastmilk Storage Bottles
  • 10 x Screw Rings
  • 10 x Sealing Discs

AVENT NATURAL MANUAL BREASTPUMP WITH MILK STORAGE CUP (latest model) + AVENT NATURAL BOTTLE 9oz x 1

pam dan botol(PAMSUSU + CAWAN SIMPAN SUSU + BOTOL SUSU)→ PROMOSI TERBAIK!!

→ Perah, simpan dan beri terus pada baby ←

Dengan pam susu ini, ibu-ibu boleh pam susu terus ke dalam cawan simpanan susu (milk storage cup) dan gunakan adaptor botol untuk berikan susu terus kepada baby (puting avent diberi dalam kotak ini), tidak perlu alihkan ke dalam botolsusu yang lain

Harga pasaran: RM3++
Dapatkan segera harga diskaun lebih daripada 30% sekarang!

Harga promosi?
Hanya RM220 + FREE POS Semenanjung
Hanya RM220 + FREE POS Semenanjung
Hanya RM220 + FREE POS Semenanjung

BRAND AVENT ~ KUALITI TERJAMIN~
ORIGIN: UNITED KINGDOM
~LATEST MODEL SCF330/12 ~ DISKAUN LEBIH daripada 30%!!

Ciri-ciri:
➢ manual pam mudah dipasang dan digunakan dimana-mana sahaja
➢ Rupa corong yang condong ke atas→ para ibu tidak perlu bongkok semasa mengepam-> ibu boleh duduk dalam posisi yang sangat selesa
➢ susu perahan terus ke dalam cawan simpan susu dan boleh beri kepada baby terus tanpa alihkan ke botol lain
➢ ada kusyen urutan “massage cushion” yang sangat lembut di atas corong yang menyerupai sedutan baby , bagi membantu pengeluaran susu semasa perahan
➢ fleksibel dan mudah alih-> sangat sesuai untuk ibu yang banyak travel/bergerak ke sana sini
➢ BPA FREE

Isi kandungan:
• Avent Natural Breast Pump body with handle: 1pc
• Standard size cushion: 1pc
• Milk storage cups with lids: 3pcs
• Millk storage cup adaptor: 1pc
• Extra soft Newborn Flow Teat: 1pc
• Travel cover: 1pc

+ Avent Natural Bottle 9oz x 1

Jaminan/warranty:
7 Hari (Manufacturer’s defect only)

Harga pos:
FREE POS (Semenanjung)
+RM 7 (Sarawak)
+RM 9 (Sabah)

=================
CARA SIMPLE NAK ORDER:
=================

Lakukan salah satu cara dibawah:

PM/Watsapp “PAM AVENT and BOTTLE” ke:
✆ 019-6611782 (Watsapp only)

PM di Facebook, type “PAM AVENT and BOTTLE” di link ni:
https://www.facebook.com/messages/Hafsahcollection

Email “PAM AVENT and BOTTLE” kepada: aishahmdali@gmail.com

Pelbagai barangan Avent boleh lihat disini :  https://myhafsah.com/category/avent-bottles/

 Tommee Tippee Closer To Nature Microwave Steriliser RM155!

tt steriliser fbonly 5units available! Hurry and grab now

Isi kandungan:
1 x Tommee Tippee Microwave Steam Sterilizer
FREE!! 1 x Tommee Tippee Closer to Nature Bottle 150ml 0M+ slow flow nipple
FREE!! 1 x Tommee Tippee Closer to Nature Pacifier 0-6M
FREE!! 1 x Teat Tongs

Features:
• Features: Several Compartments for Bottles and Food Storage, Keeps Components Sterile for 24 hours
• Holds 4 Closer to Nature Bottles
• Product Application: Bottles, Breast Pump Parts, Pacifiers
• Cycle Time: 4 minutes
• Lockable Lid
• Safety and Security Features: Phthalate-free, BPA Free
• Care and Cleaning: Dishwasher-safe
• Freegifts included worth RM60
• Material: Plastic

Spesifikasi:
– Berat: 2.1 pounds
– Ukuran: 23 x 11.6 x 7.1 inches
– Origin: United Kingdom

Autumnz Breastmilk Storage Bottle (Blue) 10pcs RM39.90

blue atzAutumnz – B/milk Storage Bottles (10 btls) -Blue RM39.90

*FREE GIFTS*- Buy 8 bottles get 2 bottles & 5 pcs of Autumnz Double Ziplock Breastmilk Storage Bags FREE

Set includes:

  • 10 x 5oz PP Breastmilk Storage Bottles
  • 10 x Screw Rings
  • 10 x Sealing Discs

 

AVENT NATURAL MANUAL BREASTPUMP WITH MILK STORAGE CUP SCF330/12 (latest model) ON SALE!

avent cup fb ad

→ Perah, simpan dan beri terus pada baby ←

Dengan pam susu ini, ibu-ibu boleh pam susu terus ke dalam cawan simpanan susu (milk storage cup) dan gunakan adaptor botol untuk berikan susu terus kepada baby (puting avent diberi dalam kotak ini), tidak perlu alihkan ke dalam botolsusu yang lain

Harga pasaran: RM299
Dapatkan segera harga diskaun lebih daripada 30% sekarang!

Harga PROMOSI RM180!
Harga PROMOSI RM180!
Harga PROMOSI RM180!

BRAND AVENT ~ KUALITI TERJAMIN~
ORIGIN: UNITED KINGDOM

Ciri-ciri:
➢ manual pam mudah dipasang dan digunakan dimana-mana sahaja
➢ Rupa corong yang condong ke atas→ para ibu tidak perlu bongkok semasa mengepam-> ibu boleh duduk dalam posisi yang sangat selesa
➢ susu perahan terus ke dalam cawan simpan susu dan boleh beri kepada baby terus tanpa alihkan ke botol lain
➢ ada kusyen urutan “massage cushion” yang sangat lembut di atas corong yang menyerupai sedutan baby , bagi membantu pengeluaran susu semasa perahan
➢ fleksibel dan mudah alih-> sangat sesuai untuk ibu yang banyak travel/bergerak ke sana sini
➢ BPA FREE

Isi kandungan:
• Avent Natural Breast Pump body with handle: 1pc
• Standard size cushion: 1pc
• Milk storage cups with lids: 3pcs
• Millk storage cup adaptor: 1pc
• Extra soft Newborn Flow Teat: 1pc
• Travel cover: 1pc

Jaminan/warranty:
7 Hari (Manufacturer’s defect only)

Harga pos:
+RM10 (Semenanjung)
+RM 15 (Sarawak)
+RM 17 (Sabah)
=================
CARA SIMPLE NAK ORDER:
=================
Lakukan salah satu cara dibawah:

PM/Watsapp “PAM AVENT” ke:
✆ 019-6611782 (Watsapp only)

PM di Facebook, type “PAM AVENT” di link ni:
https://www.facebook.com/messages/Hafsahcollection

Email “PAM AVENT” kepada: aishahmdali@gmail.com

Previous Older Entries

Klik pada “older entries” untuk melihat pilihan barang yang lain

Sebarang pertanyaan, email hafsahcollection1@gmail.com / whatsapp 0194699293