Spectra M1 Double Electric Breastpump

KENAPA SPECTRA M1 PATUT DIMILIKII?
✔ Double pump
✔ RECHARGEABLE BATTERY built-in di dalamnya ->senang nak pam di mana-mana
✔ Bunyi perlahan!
✔ Kecil & ringan sahaja (500g)
✔ TIADA masalah backflow! Tak perlu risau susu masuk tiub kerana ada anti-backflow mechanism.
✔ Ada dua phase suction
✔ WARRANTY 1 Tahun dari Service Center Histopoint di Subang Jaya.

Untuk jadikan pam “FREE STYLE/ Handsfree”, tambah “PUMPING BUSTIER” dengan hanya RM51 !! (Normal price RM69.90)

APA YANG ANDA DAPAT DALAM SET INI?
1 X M1 PUMP
2 X TUBING
2 X SET BACK FLOW PREVENTER
2 X FUNNEL (INHALER)
2 X SILICONE HEAD
2 X BOTTLE
1 X POWER ADAPTOR


=================
UNTUK DAPATKAN HARGA PROMOSI:
=================
Mudah sahaja..lakukan salah satu cara dibawah:

PM/Watsapp “Spectra M1” ke:
✆ 019-4699293 (Whatsapp only)

atau klik disini : whatsapp Hafsahcollection

 

EVE LOVE SASSY SINGLE BREASTPUMP

sassy-fbPROMOSI EVE LOVE SASSY RM219!
=========================

Kenapa mama nak dapatkan pam ni?

✅ kecil ringan dan comel

✅ ada 9level utk urutan/stimulate

✅ ada 9level utk sedutan/ suction

✅ ada lcd screen – senang nak tgk time dah pam berapa lama

✅ suction best , tak sakit- boleh kosongkan breast

✅ ada antibackflow – susu takkan masuk dalam motor

✅ bunyi perlahan

✅ corong silicone – jadi sgt selesa masa mengepam

✅ boleh guna elektrik, or isi bateri aa x 6pcs or powerbank sendiri –

✅free usb cable

Warranty 1 tahun

 

CARA ORDER:  Whatsapp ✆ +6019-4699293

========================
NAK DAPATKAN HARGA PAKEJ?
========================

Hanya tambah RM50 sahaja dapat:

– vcool cooler bag ( 2 bahagian )
– 1 large icebrick
– 6 pcs storage bottle (BPA FREE)

 

 

EVE LOVE LILY DOUBLE BREASTPUMP WITH RECHARGEABLE BATTERY

lilybatt fbNAK pam susu HANDSFREE/FREESTYLE?
PERLU mengepam sambil buat kerja?

NAK pam susu dalam kereta ?
MENCARI pam susu yang ada RECHARGEABLE BATTERY?

Dapatkan EVELOVE LILY DOUBLE BREASTPUMP NEW: WITH BUILT-IN (RECHARGEBLE) BATTERY + FREE GIFT bernilai lebih RM100

Dengan ada built-in rechargeable battery, anda boleh pamsusu dimana-mana sahaja! Tidak perlu pening-pening nak cari plug elektrik atau beli bateri AA.
Boleh juga pamsusu dalam kereta dengan mudah.
Fungsi bateri built-in seperti telefon bimbit, bila “power” bateri dah nak habis/ “low”, hanya cucuk wayar pada plug elektrik untuk cas bateri, supaya kuasa ia penuh semula/ “fully charged”.

Normal price RM569

PROMOSI sekarang hanya RM400!! + dapatkan 6 FREEGIFT DIBAWAH (bernilai lebih daripada RM1++) hanya di Hafsah Collection.

Tawaran adalah terhad!!

Boleh cepat-cepat order disini:https://www.facebook.com/messages/HafsahCollection
atau: WHATSAPP: +60194699293
⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆
• FREE Pumping Bustier –standard size ( berharga RM69.90 , bole pam sambil buat kerja)
• FREE V-COOL BAG
• FREE icebrick
• FREE 6pcs storage bottle (5oz each)

EVE LOVE LILY→ FLEKSIBEL, ada BULT-IN rechargeable BATTERY dan paling penting, HARGA ia SANGAT BERBALOI DAN BERKUALITI! Baca Selanjutnya..
⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆
KENAPA Working Mommies WAJIB Dapatkan Pam ni ??!!
⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆
✔ Boleh DOUBLE / single pump -> dapat hasilkan susu segera dalam masa yang singkat dengan penggunaan double pump!
✔ Boleh guna ELECTRIC / BATTERY
✔ ada BUILT-IN RECHARGEABLE battery –> boleh pamsusu dimana-mana
✔ FREE BUSTIER → boleh jadikan pam handsfree , maknanya boleh mengepam susu sambil buat kerja (menggosok baju, lipat baju, vacuum rumah, duduk depan laptop, baca buku dan sebagainya)
✔ Corong pam daripada silikon lembut→ sangat selesa, tidak sakit dan bantu stimulate pengeluaran susu
✔ Bunyi tak bising, perlahan
✔ KECIL, RINGAN (400g sahaja) dan MUDAH dibawa ke mana-mana
✔ Boleh HANDS FREE @ FREESTYLE – Design bustier (diberi PERCUMA) dan lebih STRETCHABLE sesuai utk pelbagai saiz
✔ TIADA masalah backflow dengan built-in anti backflow mekanisma didalam motor. Kit tambahan antibackflow tambahan diberi kepada ibu yang memerlukan
✔ 2-PHASE expression – ada MASSAGE mode dan EXPRESSION mode (ikut mimik bayi)
✔ Terdapat FREQUENCY MODE BUTTON yang dapat memberi peningkatan 30% di dalam frequency dan kadar sedutan (bantu ibu mengosongkan susu dengan baik semasa mengepam)
✔ 4 LEVEL sedutan – boleh pilih kekuatan sedutan mengikut keselesaan.
✔ Ada LCD SCREEN- untuk lihat masa, dan level sedutan
✔ Parts SIKIT→ MUDAH pasang/basuh
✔ Oigin Malaysia (recommended by lactation consultant)
✔ Waranti motor 1 TAHUN
✔ Ada SERVICE CENTER – boleh service/repair dan beli spare parts
⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆
Cara SIMPLE UTK TUNTUT DISKAUN ini
⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆
sila lakukan salah satu langkah Mudah d Bawah:

PM/Watsapp kod kupon ini ”  LILY” ke:
✆ 019-6611782 (Watsapp only)

PM Facebook dengan klik link di bawah utk PM admin “LILY”:
https://www.facebook.com/messages/Hafsahcollection

Email “LILY” kepada: aishahmdali@gmail.com

⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆
TAK NAK POS? NAK AMBIL @ SELF COLLECT?
⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆
✓ Jika tidak mahu dipos, Item boleh di ambil atau self collect atau pick up sahaja, selepas bayaran penuh secara bank transfer
✓ Sila nyatakan hari dan masa untuk collect – hanya di Lorong Aminuddin Baki 1, Taman Tun Dr Ismail, Kuala Lumpur

⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆
SIAPA Admin ??!!
⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆

✓ Pengedar SAH Online Breastpump Evelove, berdaftar atas nama Muslimah Wardrobe (SA0168087-V)

✓ Admin berpengalaman selama 4 tahun dalam penjualan barang penyusuan ibu dan memberi khidmat nasihat PERCUMA kepada mommies yg bertanyakan tips2 berguna utk susu ibu.
✓ For more info, LIKE us on :http://www.facebook.com/Hafsahcollection
and visit our Websites : www.myhafsah.com

Boleh lihat review / testimoni dari ibu-ibu yang telah menggunakan pam Evelove Lily di sini:https://www.facebook.com/media/set/?set=a.657998510898432.1073741837.153683371329951&type=3

Malish Mango Single Electric Breastpump RM279+ FREE GIFTS! ..limited!

mango fb freegift

Dapatkan PAM SUSU SINGLE ELEKTRIK yang berkualiti, ringan, dan praktikal.

Boleh guna ELEKTRIK, BATERI dan POWERBANK (CABLE included), tak sakit dan senang digunakan
==========================
→MALISH MANGO PORTABLE AUTO SINGLE BREASTPUMP←

PRICE: RM279 + FREE GIFTS BERNILAI LEBIH RM100
PRICE: RM279 + FREE GIFTS BERNILAI LEBIH RM100

+ FREE V-Cool Cooler Bag (Boleh Muat PAM dan BOTOL)

+ FREE 6 Extra Bottle BPA FREE
+ FREE Icebrick
+ FREE Wideneck Bottle Converter
+ FREE Special Powerbank CABLE
+ FREE Lanyard Neck Sling

KELEBIHAN PAM INI:
✔ Single AUTO PUMP with Intelligent Memory
✔ Bunyi PERLAHAN dan TAK SAKIT
✔ Backlight LCD screen (boleh lihat tempoh mengepam)
✔ Boleh guna ELEKTRIK, BATERI dan POWERBANK
✔ Silicon SHIELD yg sangat LEMBUT
✔ Ada ANTI-BACKFLOW
✔ Boleh guna WIDE neck dan STANDARD neck Bottle
✔ Saiz yg KECIL dan RINGAN
✔ Design yg STYLISH dan SIMPLE button
✔ Dilengkapi Waist CLIP (boleh sangkut di pinggang)
✔ WARRANTY 1 Tahun by MALISH Malaysia

=================
CARA SIMPLE NAK ORDER:
=================

Macam mana nak order? Mudah sahaja..lakukan salah satu cara dibawah:

PM/Whatsapp “MANGO” ke:
✆ 019-4699293(Whatsapp only)

PM di Facebook, type “MANGO”di link ni:
https://www.facebook.com/messages/Hafsahcollection

Email “MANGO” kepada: hafsahcollection1@gmail.com

Dapatkan pam yang paling SLIM yang di pasaran–> SPECTRA 9+ Double Breastpump

Spectra S9

Harga promosi tekini RM710 dengan pelbagai FREE GIFT!!

Beli sekarang dan dapat macam -macam FREEGIFT  yg sangat sangat limited

 

+ FREE pakej lengkap masuk kerja bernilai lebih dari RM80:

✔ FREE VCOOL COOLERBAG (DUA BAHAGIAN- MUAT LETAK PAM)
✔ FREE ICE BRICK 1 ( tahan sehingga 10 Jam)
✔ FREE 6 STORAGE BOTTLE (BPA FREE)

Ciri-ciri SPECTRA 9+:

  • Double pumping atau boleh jadi single
  • Boleh elektrik or bateri built-in (rechargeable)
  • SLIM dan Sangat ringan – motor ~500g
  • Ada mode massage dan expression
  • Massage mode: 5 level
  • Expression mode: 10 level
  • Tidak sakit, dan selesa
  • Warranty 1 Tahun (Hafsah Collection adalah authorize reseller Spectra)

CARA NAK ORDER??–> lakukan salah satu cara dibawah:

-PM/Watsapp “spectra9” ke:✆ 019-4699293 (Whatsapp only)

-PM di Facebook, type “spectra9” di link ni:https://www.facebook.com/messages/Hafsahcollection

-Email “spectra9” kepada: hafsahcollection1@gmail.com

Item boleh juga COD hanya di Taman Tun Dr Ismail, KL ( set appointment )

Spectra 9+ Electric Double Breastpump on SALE.. + FREEGIFT MENARIK

Spectra S9

~SALE MERDEKA~

Dapatkan HARGA PROMOSI pam yang paling SLIM yang di pasaran → SPECTRA 9+

Beli sekarang dan dapat special FREEGIFT TAMBAHAN yg sangat sangat limited

  • SPECTRA MANUAL BREASTPUMP(worth RM48)
  • SPECTRA WIDE NECK STORAGE BOTTLE 2PCS (worth RM29.00)

+ FREE pakej lengkap masuk kerja worth RM80

Ciri-ciri SPECTRA 9+:

  • Double pumping atau boleh jadi single
  • Boleh elektrik or bateri built-in (rechargeable)
  • SLIM dan Sangat ringan – motor ~500g
  • Ada mode massage dan expression
  • Massage mode: 5 level
  • Expression mode: 10 level
  • Tidak sakit, dan selesa dan tak bising
  • Warranty 1 Tahun (Hafsah Collection adalah authorize reseller Spectra)

FREEGIFT PAKEJ LENGKAP MASUK KERJA:

✔ FREE 3pcs BREAST MILK STORAGE BAGS.

✔ FREE ICE BRICK 1 ( tahan sehingga 10 Jam)

✔ FREE VCOOL COOLERBAG (MUAT LETAK PAM)

✔ FREE 4 STORAGE BOTTLE (BPA FREE)

CARA NAK ORDER??–> lakukan salah satu cara dibawah:-

PM/Watsapp “spectra9” ke:✆ 019-6611782 (Watsapp only)

-PM di Facebook, type “spectra9” di link ni:https://www.facebook.com/messages/Hafsahcollection

Email “spectra9” kepada: aishahmdali@gmail.com

Item boleh juga COD hanya di Taman Tun Dr Ismail, KL ( set appointment )

#spectra #spectra9+ #spectra9plus #breastpump

HALFORD ELECTRICAL DOUBLE BREASTPUMP ON SALE RM445 + FREE GIFTS!

Halford fbHALFORD ELECTRICAL DOUBLE BREASTPUMP!!
Dapatkan sekarang PERCUMA POWERBANK dan pelbagai FREEGIFT bernilai lebih RM100 dengan pembelian Halford Double Electric Breastpump
⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆
PROMOSI sekarang hanya RM445!! + 9 FREEGIFT hanya di Hafsah Collection.
Normal price RM529 untuk pam sahaja tanpa freegift
NOW RM445 on SALE!
+ FREE Powerbank
+ FREE Usb Cable untuk guna dengan powerbank
+ FREE 2pcs valve and membrane
+ FREE bottle convertor
+ FREE Vcool Bag (Boleh simpan pam dan botol)
+ FREE 4 pcs storage bottle (5oz each, BPA FREE)
+ FREE 3 Plastic Breastmilk Storage
+ FREE Icebrick
Warranty 2 Tahun?
YA, hanya pam ini sahaja ada warranty 2 Tahun berbanding pam lain 1 Tahun.

Tawaran adalah terhad!!

Boleh cepat-cepat order disini:https://www.facebook.com/messages/HafsahCollection
atau: WHATSAPP: +60194699293

⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆
Kenapa perlu guna BREASTPUMP HALFORD ?
⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆
✔ Boleh DOUBLE / single pump -> dapat hasilkan susu segera dalam masa yang singkat dengan penggunaan double pump!
✔ Boleh guna ELECTRIC / Powerbank
✔ Corong pam silikon lembut→ sangat selesa, tidak sakit dan bantu stimulate pengeluaran susu
✔ Bunyi tidak bising, perlahan
✔ KECIL, RINGAN (400g sahaja) dan MUDAH dibawa ke mana-mana
✔ TIADA masalah backflow dengan built-in anti backflow mekanisma didalam motor. Kit tambahan antibackflow tambahan diberi kepada ibu yang memerlukan
✔ 2-PHASE expression – ada MASSAGE mode dan EXPRESSION mode (ikut mimik bayi)
✔ 9 LEVEL sedutan – boleh pilih kekuatan sedutan mengikut keselesaan.
✔ Ada LCD SCREEN- untuk lihat masa, dan level sedutan
✔ Parts SIKIT→ MUDAH pasang/basuh
✔ Waranti 2 TAHUN
✔ Ada SERVICE CENTER – boleh service/repair dan beli spare parts
⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆
Cara SIMPLE UTK TUNTUT DISKAUN ini
⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆
sila lakukan salah satu langkah Mudah di Bawah:

PM/Watsapp kod kupon ini “HALFORD” ke:
✆ 019-4699293 (Whatsapp only)

PM Facebook dengan klik link di bawah utk PM admin ”HALFORD”:
https://www.facebook.com/messages/Hafsahcollection

Email “HALFORD” kepada: hafsahcollection1@gmail.com

Review / testimony Eve Love Baby Lily single breastpump

babylily rev1 fb

Lagi Testimoni/Review Evelove Lily Double Breastpump…

rev lily6

Image

Brand NEW Medela Freestyle RM1600 ON SALE (ready stock available!)

Sedikit – sedikit lama -lama jadi bukit..hurm..percaya atau tidak, alhamdulillah, walaupun dengan skali sesi pam dalam 20-30min, jumlah keseluruhan hanya dapat 2.5 – 4 oz, tapi berkat usaha gigih dan niat yang betul, ku berjaya kumpul 80botol 3oz each dlm tempoh cuti pantang sebelum bekerja dan sedia untuk anak pertamaku..Hafsah! (really miss this pic! gambar ni tiada kena mengena dengan diri sesiapa kecuali diriku, hafsah dan abi hafsah..+zahid the new born!
EBM ini dikumpul tanpa makanan tambahan yang dijual dipasaran untuk meningkatkan susu ibu. Cuma perlu ada ilmu pengetahuan dan juga kesungguhan untuk meneruskan penyusuan susu ibu secara eksklusif! (walaupun saya menggunakan medela Freestyle, tapi bukan pam ye penyebab susu boleh banyak, cuma ia memudahkan pemerahan, menyenangkan bagi ibu yang superb bz, dan memberi motivasi untuk terus buat EBM. tak guna juga kalau beli pam mahal, tapi tiada kesungguhan, niat dan usaha yang gigih ye..)
Are you interested to get this pump but find out that the retail price is outrageously expensive in Malaysia?
I know this is the pump everyone wants if they are into breastfeeding!!! Fret not!
I’m happy to help you to get one at just RM1600 ! Poslaju RM30 or can collect at Taman Tun Dr Ismail, KL
*need to reserve@booking
medela freestyle
What’s included in the package:

Brand NEW Medela Freestyle RM1600 now ON SALE – READY STOCK AVAILABLE!
Origin: US
1 YEAR warranty

We accept installment 2-3 times with NO EXTRA charges! Item will be delivered once full payment received.

* Hurry and book your Medela Freestyle now and will get price at RM1600!
To reserve@booking, please deposit RM200

What’s included in the package:
– Freestyle breast pump motor
– 1 x Set of tubing
– 2 x Personalfit Breast shields (24mm)
– 2 x Personalfit Breast shields (27mm)
– 2 x Replacement adapters (2 x small yellow
straps; 2 x large gray straps)
– 4 x Replacement bra adapters (2 x for hook and
eye and 2 x universal)
– 4 x 5oz bottle
– Power cord and International voltage charger 100-240V(Free 2 pin adapters)
– 1 x Cooling bag and ice pack
– 4 x Solid lids
– 1 x Rechargeable battery
– 1 x Tote bag

Warranty :
1 year – Pump 1 year / other parts 3 months

NEW!!Add on 10 pcs of Autumnz storage bottles for just another RM35!

To order: PM inbox :https://www.facebook.com/messages/HafsahCollection

@ email aishahmdali@gmail.com

Kenapa saya memilih untuk membeli medela FREESTYLE?
Saya dah guna FS utk tiga orang anak:) , So saya hanya boleh cerita pengalaman sendiri seperti dibawah, ia berdasarkan  lifestyle dan tempat kerja. Kepada ibu-ibu diluar sana yang dah guna medela FREESTYLE, saya pasti mereka semua tak pernah menyesal and seronok dengan FREESTYLE.
Sebelum saya beli…saya kaji dan dah baca review banyak sangat sampai pening, akhirnya…saya membeli FS . Memang berbaloi sebab:
1 .ada double pam.Biasanya pam susu sebelah B purata dalam 15-20mins, so kalo dua dua belah, dah smpai 45mins. Kalo guna FS, 20min sahaja dah settle.D ofis kene pam 3kali..so dlm sejam la total time hilangkn diri. Kalau orang cari di meja,  hilang kejap2 ok le.Kalo pam dalam keadaan rushing dan stress, memang susah untuk susu keluar. Bukanlah 100% faktor jenis pam yang menyebabkan banyak susu keluar,ia bergantung pada hormon kita juga. Sebab pam FS ni dia memudahkan dan relax, tak perlu nak tunduk-tunduk dan sakit leher, tangan, mcm manual pam, tak penat nak tunggu juga..baca Al-Quran dalam beberapa helai muka surat (20min) dah settle sambil sandar didinding. Tak perasan pun dah siap dah pam susu dan hasilnya lebih banyak daripada diri sendiri pam dalam mindset asik nak tengok berapa oz susu keluar, memang confirm susu susah nak keluar, sebab dalaman stress..(memang boleh tanye mana2 ibu lain yang express susu..)
2. Pam fs ni, motor dia tak bising. So tidaklah menarik perhatian sangat pada org lain..kalau pam di surau, tidaklah  mengganggu sangat orang lain, pam di meja office pun boleh, guna poncho pun tiada masalah..
3. Fs ni ada rechargeable battery. Saya hanya charge sekali sahaja lepas guna 4hari (sehari saya pam 4 x). So sgt useful. Takdelah perlu charge pam setiap kali balik daripada ofis, banyak lagi benda lain nak buat (urus rumah tangga). Kalo nk pam d tempat tiada electric socket.(Mcm dlm keta, d surau, d meja ofis kalo x sampai wayar), TIADA MASALAH DAN KEPENINGAN4. Saya pernah je pam tgh driving. Sebab di ofis meeting sampai 4jam (2-6pm) dan selepas tu rushing solat asar dan balik  nak ambil baby, tapi jalan jam, travel dalam 30min – 1 hour,..so ape lg, terus pasang pam sebelum gerak ke destinasi
4. FS ni bole jadi single pam..masa pantang saya kumpul 80btl, antara tipsnya,  setiap kalo baby menyusu sebelah B, saya pam sebelah lagi sambil menyusu. Tiada masalah dan memang mudah sangat handling dia.
5. FS ni motor dia sgt ringan, saya slalu travel. So tak pernah rasa menyusahkan untuk bawa pam ni ke mana2, ke conference pun pernah, ke camp site, dalam  kereta, balik kampung, and etc..Pam ni kecil dan tak ambil space dan boleh pegang sambil dukung baby. Ni lah pam paling ringan yang saya jumpa.
6. Apa-apa pun, bagi saya ni worth investment. Alhamdulillah sy dpt fully bf anak smpai 2thn:) even setahun setengah baru campur fm, sbb sy dah mengandung, so susu berkurang. Sy decide beli  FS lps sebulan bersalin,sbb lambat buat research ttg pam ni:( , jika tahu awal, saya akan beli awal, tapi syukur Alhamdulillah , sbb mmg ok sangat utk kumpul stok susu dlm 3weeks lps bersalin:)
Saya telah menggunakan Freestyle lebih daripada satu setengah tahun..dan ia sangat sangat SUPERB! (memudahkan dan menyenangkan dan menggalakkan saya fully BF sampai 2thn..alhamdulillah)

Klik pada “older entries” untuk melihat pilihan barang yang lain

Sebarang pertanyaan, email hafsahcollection1@gmail.com / whatsapp 0194699293