AUTUMNZ 2-IN-1 BABY FOOD PROCESSOR

HARGA BIASA         : RM259

HARGA PROMOSI :RM195 + FREE GIFT BEKAS TERTUTUP UTK SIMPAN PURI

 

MAMA NAK MUDAH & CEPAT SIAPKAN PURI BABY? TAK SEMPAT NAK BUAT PURI BABY? LECEH NAK BUAT MAKANAN BABY?

.
MUDAH SHJ.. KINI MASALAH NAK BUAT PURI BAYI BOLEH DIATASI DGN MENGGUNAKAN AUTUMNZ 2-IN-1 BABY FOOD PROCESSOR

Mudah dan jimat masa byk , sebab mama boleh kukus dan blend makanan terus dalam satu bekas shj. Tak payah nak alih2kan ke dalam bekas2 yg lain.
.
Iya, mama boleh kukus dan terus blend dlm bekas yg sama.. atau salah satu shj juga boleh.
.
.
===========================
CIRI2 BABY FOOD PROCESSOR:
===========================
steam & blend ( kukus & kisar ) makanan dalam satu bekas ->jimat byk masa! Tak perlu cuci banyak2 bekas
.
sgt mudah utk digunakan
.
sesuai utk buah, daging, ikan, sayur dan sebagainya
.
sgt berbaloi utk memudahkan penyediaan makanan “homemade” yang sihat dan bernutrisi buat si manja tersayang

.
Mesti mama dah tak sabar nak tahu harga dia berapa?
.

……….NORMAL PRICE RM259
📢📢PROMO Price RM195!! + ….
.
Wah.. banyaknya diskaun.. tunggu jap. .
.
.
Kak Sha nak bagi hadiah lagi…. sangat terhad tau!
.
beli SEKARANG DAN DAPAT PERCUMA: baby food storage cup ( ianya bernilai RM21.90 tapi kita bagi PERCUMA SHJ , stok sgt terhad, mama boleh cepat2 dapatkan skrg ). .
.
Ape tu baby food storage cup? Ia adalah bekas yg boleh ditutup untuk simpan puri bayi. Boleh simpan di peti beku dan ia juga boleh digunakan dalam microwave. Mudah juga utk dibawa travel atau ke mana2.
.
.
Jangan lepaskan peluang ni!!

Warranty 1 Tahun

Harga tidak termasuk pos

====================
CARA TEMPAHAN:
===============
📲SMS/Whatsapp: 0194699293 sekarang! .
📲SMS/Whatsapp: 0194699293 sekarang! .
📲SMS/Whatsapp: 0194699293 sekarang!
.
ATAU KLIK:

.
www.API.wasap.my/+60194699293/babyfoodprocessor
.
www.API.wasap.my/+60194699293/babyfoodprocesssor
.

www.API.wasap.my/+60194699293/babyfoodprocessor

Advertisements

EASY Breastmilk & Baby Food Storage Cups (8 x 2oz)- Green

Baby Cup Green-700x700
Nak mudah simpan makanan dan susu ibu untuk baby?
Dapatkan  “EASY Breastmilk & Baby Food Storage Cups”

Boleh guna untuk simpan MAKANAN BAYI dan SUSU IBU 

==========
Ciri – ciri
=========
  • saiz 2 oz x 8 biji
  • pelbagai kegunaaan – boleh simpan makanan atau susuibu dalam kuantiti kecil
  • boleh susun secara tingkat – jimat ruang
  • selamat – BPA FREE dan selamat guna dalam Microwave

Isi kandungan: 8 pcs x 2 oz dan 1 tray

Harga: RM21.50
================
Nak order?
================
sms/whatsapp 0194699293
email:  hafsahcollection1@gmail.com

EASY Breastmilk & Baby Food Storage Cups (4oz)- GREEN

easy cup green
Nak mudah simpan makanan dan susu ibu untuk baby?
Dapatkan  “EASY Breastmilk & Baby Food Storage Cups”

Boleh guna untuk simpan MAKANAN BAYI dan SUSU IBU 

==========
Ciri – ciri
=========
  • saiz 4oz
  • pelbagai kegunaaan – boleh simpan makanan atau susuibu dalam kuantiti kecil
  • boleh susun secara tingkat – jimat ruang
  • selamat – BPA FREE dan selamat guna dalam Microwave

Isi kandungan: 4 pcs x 4 oz dan 1 tray

Harga: RM21.50
Terdapat pilihan warna: putih / hijau / ungu
================
Nak order?
================
sms/whatsapp 0194699293
email hafsahcollection1@gmail.com

EASY Breastmilk & Baby Food Storage Cups (4oz)- White

easy cup white
Nak mudah simpan makanan dan susu ibu untuk baby?
Dapatkan  “EASY Breastmilk & Baby Food Storage Cups”

Boleh guna untuk simpan MAKANAN BAYI dan SUSU IBU 

==========
Ciri – ciri
=========
  • saiz 4oz
  • pelbagai kegunaaan – boleh simpan makanan atau susuibu dalam kuantiti kecil
  • boleh susun secara tingkat – jimat ruang
  • selamat – BPA FREE dan selamat guna dalam Microwave

Isi kandungan: 4 pcs x 4 oz dan 1 tray

Harga: RM21.50
Terdapat pilihan warna: putih / hijau / ungu
================
Nak order?
================
sms/whatsapp 0194699293
email hafsahcollection1@gmail.com

Klik pada “older entries” untuk melihat pilihan barang yang lain

Sebarang pertanyaan, email hafsahcollection1@gmail.com / whatsapp 0194699293