HOW TO ORDER

Untuk membuat pembelian, sila

A. email  aishahmdali@gmail.com sertakan maklumat dibawah

1. kod , size, kuantiti:

2. nama :

3. alamat :

4. email dan no hp:

 

B. Kami akan hantar pengesahan pesanan serta jumlah bayaran dan no.akaun Maybank/CIMB

C. Bayaran yang diterima sebelum 9pm,  akan dipos pada keesokan harinya.

Semua pembelian menggunakan khidmat poslaju atau skynet, dan insya Allah sampai dalam 2hari bekerja.

Selamat membeli dan melayari Hafsah Collection !

Sebarang pertanyaan amat dialu-alukan

Kadar pos ke semenanjung adalah mengikut kadar poslaju terkini, mengikut berat, adalah seperti berikut:

1 helai baju: RM6

2 helai baju: RM8

3 helai baju: RM12

Terima kasih:)

141 Comments (+add yours?)

  1. atikah razak
    Mar 29, 2011 @ 15:10:31

    salam…kak aishah, atikah ni…nak tanya, akak pos barang2 ni mcm mane ek?ada charge ke n kalau ade mcm mane kire ye?

    baju AM 23B PUR CHECK/S BLUE ada lagi tak saiz m or l ada tak?

    Like

    Reply

  2. Fadilah
    May 11, 2011 @ 10:04:06

    SALAM..
    Saya berminat untuk menjadi agen.. Macam mana ek?=)

    Like

    Reply

  3. eina
    Jul 30, 2011 @ 07:39:51

    salam..sy nk order nursing tshirt AQ311N size XL.ada lg x? bape jumlah including postage?

    Like

    Reply

  4. Pn. Wana
    Nov 03, 2011 @ 05:24:07

    Salam dan selamat petang. Saya nak tanya measurement untuk “nursing wear” 2 ikut yang mana 1 ek? Aqeela measurement @ Nauwar measuremen?. If sy order tp saiz x sesuai, blh ganti dgn saiz @ produk lain x?

    Like

    Reply

    • hafsahcollection
      Nov 03, 2011 @ 05:27:54

      Salam puan, measurement nursing wear ikut yg Aqeela. Kalau saiz tak sesuai, boleh ganti dengan saiz atau produk lain, cuma puan perlu tambah RM6 utk kos penghantaran semula kali kedua. Terima kasih,

      Like

      Reply

  5. jiah
    Dec 11, 2011 @ 17:53:45

    salam. ada tak baju menyusu keluaran terkini

    Like

    Reply

  6. nik
    Dec 26, 2011 @ 00:24:44

    saya nak bli storage bottle yg jingle jungle-6 pcs

    Like

    Reply

  7. Siti Hajar Ismail
    Jan 14, 2012 @ 14:13:07

    kalau XL dada berapa inci???
    S dada berapa inci?

    Like

    Reply

  8. nanica
    Jan 15, 2012 @ 13:12:56

    selain akaun maybank, akaun cimb ade tak?

    Like

    Reply

  9. bie
    Jan 15, 2012 @ 17:49:31

    mcm mn nak order yer?

    Like

    Reply

  10. Nuratikah Huda Azman
    Jan 20, 2012 @ 14:36:39

    XS dada brapa inci???

    Like

    Reply

  11. hafsahcollection
    Jan 20, 2012 @ 14:39:43

    XS dada 36″, bahu 16″. Tq:)

    Like

    Reply

  12. sitizaharahderamat
    Feb 12, 2012 @ 13:40:09

    kalo nk avent bottle pink + biru dapat x harga yg sama?rm 85+ rm 6 postage?tq..

    Like

    Reply

  13. Juwita
    Feb 15, 2012 @ 17:35:30

    salam, kalau pergi kedai terus dekat Taman Impian Putra tu boleh..?

    Like

    Reply

  14. nurkhalis (lis)
    Feb 29, 2012 @ 11:50:19

    salam kak aishah..lis nak beli 2 jenis pemanas susu, 1. home & car bottle warmer rm90 dan home bottle warmer rm63..ada lagi stok X?coz nak ambil kat add akak tu..lis tinggal kajang..klu ada nak ambik arini gak..

    Like

    Reply

  15. Azliza Hj Yaacob
    Mar 21, 2012 @ 10:20:39

    As salam,

    Saya berminat utk order 2 item:
    1. Breast pump Medela Freestyle, quantity 1 set
    2. Modern bengkung post partum size XXL, quantity 1

    Terima kasih

    Like

    Reply

  16. Atiqah Shazwani Ahad
    Mar 28, 2012 @ 16:43:49

    salam,kak saya nak tanya masih ada kah baju BLACK FOREST t-shirt aqeela,saya nak order satu tapi itu pon kalau ada saiz s

    Like

    Reply

  17. Rini binti Ahmad Zamil
    Mar 30, 2012 @ 11:04:37

    salam…

    saya Rini..nak order nursing wear kod AQ376A (Lite Green) saiz S..masih ada lg ke?

    Like

    Reply

  18. Rini binti Ahmad Zamil
    Mar 30, 2012 @ 11:59:13

    salam…

    kak, saya Rini nak order nursing wear kod AQ376A (Lite Green) saiz S…

    Like

    Reply

  19. atynn
    Apr 17, 2012 @ 08:28:01

    salam kak, avent newborn starter kit ada stok lg x??

    Like

    Reply

  20. mala
    Apr 24, 2012 @ 11:17:31

    nk tanya yang breast pump philips avent manual tu blh guna apa-apa jenis botol tak..?

    Like

    Reply

  21. zarilah zakariya
    Apr 30, 2012 @ 13:11:01

    salam sy berminat nk beli bj menyusu,guna kredit card boleh ka? atau hanya bn in maybnk shj.tkasih.

    Like

    Reply

  22. zarilah zakariya
    May 08, 2012 @ 20:55:07

    salam krew hafsah collection, harap dpt update tkini jg di fb!..^ u ^…

    Like

    Reply

  23. sabrinah bt ayob
    May 27, 2012 @ 11:53:14

    ada branch kt penang x

    Like

    Reply

  24. norfadlina
    Jun 19, 2012 @ 22:21:22

    kalau da deposit 200, akak beri berapa hari untuk settlekan yang selebihnya?

    Like

    Reply

  25. NORAIHA
    Jun 29, 2012 @ 02:27:59

    SALAM.SORI KAK AISYAH…NAK EMAIL LAMBAT SANGAT COVERAGE KAT SINI.SAYA BERMINAT DENGAN BAJU NURSING YG BERKOD AI431F SAIZ M ADA LAGI TAK KAK???KALO ADA NANTI KAK WAT PENGESAHAN KAT EMAIL SY YA…

    Like

    Reply

  26. taufik
    Jul 24, 2012 @ 03:05:18

    ingin bertanya dan amat berminat untuk membeli roduk zip lock breast milk strorage. Bolehkah say dapatkan secara terus di Kuala Terengganu. Email kepada saya secepat mungkin kerana isteri amat memerlukan.

    Like

    Reply

  27. sharminiy
    Aug 10, 2012 @ 13:50:20

    hye..saya nak post chocolate hershey dari kulim ke kl…saya risau chocolate tu cair nanti…ice pack yang kak jual ni boleh guna ke utk post chocolate?

    Like

    Reply

  28. hajar
    Aug 11, 2012 @ 22:54:11

    salam, kak lau skrg blh tmph lag x?

    Like

    Reply

  29. susan
    Aug 20, 2012 @ 13:13:19

    hi kak sy nak order binder lepas bersalin. Saya terpaksa c section jadi binder yg mana saya boleh saya gunakan..Saiznya mcm mana sebab saya belum bersalin lagi…tapi Dr mengeyorkan memakai sebaik selepas surgery..

    Like

    Reply

  30. norafmohd
    Sep 10, 2012 @ 11:15:20

    Salam, sy berminat utk order medela FS. Boleh bagi info cara pembelian, tq..

    Like

    Reply

  31. ROZAIMI
    Sep 17, 2012 @ 14:08:16

    Salam..saya berminat 3 item :
    Spectra Dew 300 Electric Breast Pump (Pink Only)
    Autumnz – Trendy Cooler Tote (Pansy Cluster Brown)
    Autumnz – Reusable Ice Pack (3 pcs, 310g/pc)

    Like

    Reply

  32. pn.ain
    Sep 25, 2012 @ 18:30:11

    salam pn.hafsah..sy nak order 3 barang ni :

    Autumnz-breastmilk storage bottles(twin pack) rm70 only
    Autumnz-chic2in1 convertible cooler bag (fresh moss) rm28.90
    Autumnz-Reusable ice pack (3pcs,310g/pc) rm 23

    Like

    Reply

  33. Filament fadli
    Oct 02, 2012 @ 17:38:00

    Salam saya berminat nak jd drop ship..blh email kpd saya geminihafilah82@yahoo.com

    Like

    Reply

  34. miera
    Oct 10, 2012 @ 11:43:46

    saya berminat nak beli cloth diapers…ade promotion tak?

    Like

    Reply

  35. noor azilawati
    Oct 12, 2012 @ 21:31:14

    salam…nak tanya..botol susu n breast pump boleh rebus ke…@ rendam dalam air panas @ air suam je…sebab ada yang kata xleh rndam dlm air panas yg menggelegak ( panas yang smpai melecur)…huhuhu bagi penjelasan…
    TQ.

    Like

    Reply

  36. noor azilawati
    Oct 12, 2012 @ 21:32:06

    lepas rebus 2 kena basuh ngan air paip semula x??

    Like

    Reply

  37. Siti
    Dec 06, 2012 @ 23:30:40

    Salam, saya nak beli 2 nursing wear, AM74A size S n nursing autumn yg ada size M warna turqoise atau purple..

    Like

    Reply

  38. Nurush Syahira
    Dec 28, 2012 @ 20:58:11

    salam. sy berminat untuk membeli modern bengkung Autumnz-Post-Partum Abdominal Binder .. saiz M ..msh ade stok lg x?

    Like

    Reply

  39. khadijah
    Jan 02, 2013 @ 16:36:03

    baju menyusu Ai432B ade lg x saiz L?

    Like

    Reply

  40. iela
    Feb 04, 2013 @ 09:08:44

    salam..akak saya nk order brg ni :

    Jingle jungle-awesome mom cooler bag (blue black) rm59.90 only

    Like

    Reply

  41. iela
    Feb 04, 2013 @ 09:52:42

    dpt dh akak…sy dh buat pembayaran melalui cimbcliks

    Like

    Reply

  42. iela
    Feb 05, 2013 @ 11:28:26

    Salam, akak nk tye brg yg sy order smlm akak hntr ble ye?

    Like

    Reply

  43. iela
    Feb 05, 2013 @ 12:23:59

    a ah..oh ye ke..ok tq kak…

    Like

    Reply

  44. Nadiah
    Feb 12, 2013 @ 14:10:26

    Salam,
    bayar gune CIMB blh ke? TQ

    Like

    Reply

  45. iela
    Feb 14, 2013 @ 10:48:53

    salam, akak sy de email kt akak nk order brg…
    sy nk order autumnz- breastmilk storage bottles (RM38.90)

    Like

    Reply

  46. iela
    Feb 14, 2013 @ 16:09:35

    sy dh buat bayaran…akak de terima x email saya dan saya de sertakan bukti pembayaran skali

    Like

    Reply

  47. liza
    Mar 14, 2013 @ 12:12:10

    Salam..

    Saya nak tanya baju nursing wear Ai527B orange saiz m dada berapa inci ye? kalau nak order jumlah semua berapa ye?

    Like

    Reply

  48. hanim
    Mar 23, 2013 @ 12:55:58

    Kak…rumble tuff ade lg x?leh email sy x pakej pe lg tmasuk lam set yg rumble tuff ni

    Like

    Reply

  49. sarifah norashiah
    Apr 09, 2013 @ 15:40:07

    nak order bengkuk saiz m

    Like

    Reply

  50. sharifah norashiah
    Apr 09, 2013 @ 15:48:51

    ada akaun cimb?

    Like

    Reply

  51. najihah
    Apr 26, 2013 @ 11:13:32

    salam..
    nak tau sgt ade stok lagi x utk selendang france satin tuh?
    n ape beza selendang awning dengan selendang bulat/bundar?
    dlm pic tuh xdpt nk bezakan..

    Like

    Reply

    • hafsahcollection
      Apr 27, 2013 @ 15:16:34

      Ada stock lagi, nak yang mana satu yer? Beza selendang biasa dan selendang bulat/bundar ialah bentuk dia. Selendang biasa bentuk segiempat dan selendang bulat bentuk nya bulat/bundar. berminat?

      Like

      Reply

  52. TiQa Hussin
    May 10, 2013 @ 23:06:12

    Saya berminat yg Ai564E saiz s… Cm mana nk order n nk wat bayaran

    Like

    Reply

  53. huda
    May 29, 2013 @ 12:14:11

    akk dok bangi area mane?

    Like

    Reply

  54. Ruhayati
    Jul 01, 2013 @ 21:40:16

    salam kak aishah… saya nak tanya pasal produk manual breast pump.. masih ada stok lagi ke?

    Like

    Reply

  55. Ruhayati
    Jul 01, 2013 @ 21:43:25

    kak aishah ignore jekk comment kat atas tu salah place comment plak…

    Like

    Reply

  56. farah wahida
    Jul 04, 2013 @ 22:16:22

    Assalamualaikum, kak aisyah ape beza tudung azilea kod TA36 MIDNIGHT BLUE dgn TA38 RED ORCHID??? Dua2 ni tudung labuh lerang 60″.??masih ade stok?

    Like

    Reply

  57. iela
    Aug 16, 2013 @ 10:25:17

    Assalam..

    Akak nak tanya autumnz-electric stream steriliser + home warmer combor harga rm159.90 masih ada lg tak?

    Like

    Reply

  58. iela
    Aug 16, 2013 @ 16:20:38

    ok kak sy jd nk amik..tp sy tunggu gj bln dpn la..blh kan

    Like

    Reply

  59. Anis Ali
    Aug 16, 2013 @ 18:09:33

    Sy dh bank in utk pembelian botol susu rm 44.90 resit sy dh email..

    Like

    Reply

  60. iela
    Aug 28, 2013 @ 11:54:43

    Assalam…ice pack jingle jungle bp hrge?yg warmer tu sy bli bln dpn la…x jd bli bln ni

    Like

    Reply

  61. Hafizah
    Sep 06, 2013 @ 15:28:43

    Berapa saya perlu bayar untuk medela freestyle..

    Like

    Reply

  62. Ryini ht
    Sep 11, 2013 @ 14:53:52

    Mcm mna pos kbrunei?

    Like

    Reply

  63. Aishah
    Sep 28, 2013 @ 19:35:45

    Salam, sy nk tnye breastpump avent manual 2 ad lg x?

    Like

    Reply

  64. nur akmal
    Oct 24, 2013 @ 09:36:54

    salam..kak storage bottle twin pack ada lg x?

    Like

    Reply

  65. miera
    Nov 03, 2013 @ 14:10:20

    salam.kak,breast pump rumble tuff ada stock lagi?

    Like

    Reply

  66. nor
    Nov 06, 2013 @ 11:52:45

    as salam..sy nk tanye breast pump avent natural manual latest model scf330/20 de stok lg ke???

    Like

    Reply

  67. Faza
    Nov 21, 2013 @ 01:56:20

    Salam..sy nk order https://myhafsah.com/2013/11/07/autumnz-home-car-bottle-warmer-lilac-on-sale-rm80-only/.. Sy xde email..(password lupa).. So cmne nk order..produk ni sekali ngn plug x..kalau boleh sy nk dlm mggu ni..bole ke..

    Like

    Reply

    • hafsahcollection
      Nov 21, 2013 @ 02:04:38

      Pos dlm semenanjung rm10, sila byr rm90

      Maybank : 164276609130
      Cimb: 14160002767206
      Aishah binti Md Ali
      aishahmdali@gmail.com

      Sila beri gambar bayaran sebagai bukti dan nyatakan item yang di pesan

      Sila beri nama, alamat, no hp penerima- boleh sms or whatsapp 0196611782 selepas bayaran dijelaskan

      Item sempat pos harini jika bayaran diterima sebelum 830am.

      Terima kasih.

      Like

      Reply

    • hafsahcollection
      Nov 21, 2013 @ 02:06:06

      Product ni sekali dgn plug. Jika bayar sblm 830am, item poslaju harini, khamis, sampai jumaat or sabtu.

      Like

      Reply

  68. subhi
    Dec 09, 2013 @ 10:26:48

    Assalamualaikum.. pam susu jenis ape yang ade stok

    Like

    Reply

  69. azeera bt aziz
    Dec 11, 2013 @ 22:12:24

    salam kak..nak tanye EVE LOVE FLEXI DOUBLE HANDSFREE BREASTPUMP ade stok lg x? n kalau ade stok adakah free gift tu msh available?

    Like

    Reply

  70. ju
    Dec 19, 2013 @ 12:59:49

    assalam… sis, M1 ada stok lg x? skrg harga masuk pos bapa? yg double blh wat single pam x? yg ada wide neck ke standard?

    Like

    Reply

  71. rizqin
    Dec 26, 2013 @ 10:54:41

    salam.akak,saya nak order m1@ eve love flexi. xtau lg nk pilih yg mana.tp kalo sy nak cod,blh x? kalo nk tgk dl antara 2 tu bole x atau kn trus bli je?soory.sy 1st timer bf.

    Like

    Reply

  72. suriyani
    Feb 25, 2014 @ 13:10:33

    aslmkm, akak mcm mana kalau nak beli sparepart untuk uni mom forte ? saya just nak beli : 2 x large membrane dgn valve shj. sy taknak beli satu set. thanks membantu

    Like

    Reply

  73. suriyani
    Feb 25, 2014 @ 13:11:01

    aslmkm, akak mcm mana kalau nak beli sparepart untuk uni mom forte ? saya just nak beli : 2 x large membrane dgn valve shj. sy taknak beli satu set. thanks membantu

    Like

    Reply

  74. aida
    Jan 22, 2015 @ 17:23:42

    kenapa nombor x boleh wasap

    Like

    Reply

  75. Ramziah
    Jul 07, 2015 @ 22:18:36

    Nak tanya, boleh tak delivery to Brunei?

    Like

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Klik pada “older entries” untuk melihat pilihan barang yang lain

Sebarang pertanyaan, email hafsahcollection1@gmail.com / whatsapp 0194699293

%d bloggers like this: