KANGALOVE STORAGE BOTTLE 2oz

kangalove[ ATTN : IBU MENYUSU ] KINI DILANCARKAN STORAGE BOTTLE SAIZ 2oz DGN HARGA PENGENALAN YG SGT MENARIK!

Khas buat ibu yg biasanya LEPAS pam DAPAT 0.5 – 2oz susu. Bila simpan dlm botol Kanga Love yg kiut & comel ni dah boleh terus nampak penuh sebotol, ibu terus rasa happy dan tak stress2 lg utk terus mengepam pada waktu seterusnya🤗
.
.
Pengalaman peribadi Kak Sha waktu dlm pantang, biasa sekali pam dpt 0.5-1oz shj, bila simpan dlm botol saiz 5oz… PUNYALAH RASA SANGAT STRESS.. kenape sikit sgt susu 😭(padahal ia adalah normal). Bila rasa stress yg melampau, mulalah sakit2 badan & terus efek penghasilan susu jadi makin berkurang..
.
.
Jadi Kak Sha sangat memahami, 0.5oz – 1oz susu ibu atau berapa titis pun adlh SANGAT BERHARGA! Ibu boleh simpan titisan emas ini dalam botol saiz 2oz dgn RASA GEMBIRA & TAK STRESS LAGI. Ibu pun positif utk terus mengepam dan buat lebih byk stok ebm.
.
.
Saiz botol yg kecil ni juga SANGAT MENJIMATKAN ruang dalam peti ais. Jadi ibu boleh guna botol ni dgn banyak tanpa risau cukup ke tak ruang yg nak disimpan.
.
.
======================
CIRI2 BOTOL 2oz KANGA LOVE
======================
.
1 KOTAK ADA 10 BOTOL
SAIZ BOTOL : 2oz
STANDARD NECK
BPA FREE ( selamat digunakan )
ADA DUA PILIHAN WARNA: PUTIH @ OREN
.
.
WAH.. memang best storage bottle 2oz ni, harga pula sangat BERPATUTAN!
.
.
Berapa tu..?
.
Berapa tu..?
.

🌹HARGA BIASA 10 BTL RM44
.
🌹HARGA PENGENALAN 10 BTL RM30
.
🌹HARGA PENGENALAN 20 BTL RM60
+ FREE POS DLM SEMENANJUNG

Untuk jimat postage, ibu boleh beli 20 botol share2 dgn ofismate/kengkawan/sedaramara🤗.
.
.
.
======================
CARA SIMPLE NAK DAPAT OFFER INI
======================
Sila lakukan salah satu langkah mudah dibawah:

.
PM/Whatsapp ” botol 2oz ” ke:
✆ +6019-4699293
✆ +6019-4699293
✆ +6019-4699293
.
Atau klik:
.
www.API.wasap.my/+60194699293/bottle2oz
.
www.API.wasap.my/+60194699293/bottle2oz
.
www.API.wasap.my/+60194699293/bottle2oz
.
.

Mama papa tiada whatsapp?? Jangan risau, boleh terus hantar mesej dgn klik link di bawah :
http://bit.ly/hafsah_collection
.
(DAPATKAN SEGERA BOTOL 2oz YG KIUT INI PADA HARGA PENGENALAN SEKARANG.. !)
.
.
Ready stock available !
#storagebottle #kangalove #2oz #breastmilkstoragebottle

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Klik pada “older entries” untuk melihat pilihan barang yang lain

Sebarang pertanyaan, email hafsahcollection1@gmail.com / whatsapp 0194699293

%d bloggers like this: