Autumnz – Double ZipLock Breastmilk Storage Bag (25 bags) *7oz* 8box RM85 only!


7oz 8box

NOW fill up to  7 oz & with DOUBLE zipper top!!

1box RM14.50

8box RM85 (save RM31)

Features

  • BPA Free
  • Double walled to preserve nutrients effectively
  • Medical grade material, perfect for safe and extended freezer storage
  • Thick laminate to prevent ink leeching
  • Pre-sterilised bags to ensure safe feeding
  • DOUBLE zipper top to prevent leakage
  • No-spill self-standing bottom
  • Heat sealed sides to prevent splitting
  • Easy to read designated area for date, name and time
  • Pre-calibrated ounce/ml markings for accurate measuring

75 Comments (+add yours?)

  1. Norliyana
    Mar 22, 2013 @ 18:32:42

    Salam, saya nk bli ni. Still ada stock?

    Like

    Reply

  2. farah
    May 17, 2013 @ 21:52:25

    Hai…ada stock lg x?mcm mn nk order ye?

    Like

    Reply

  3. Nazwa
    Jun 02, 2013 @ 13:25:45

    Slm, stock ada lg tak? If ada, nak order la

    Like

    Reply

  4. fiza
    Jun 06, 2013 @ 22:46:54

    Ada stok lagi?tq

    Like

    Reply

  5. Kartini Nazri
    Jun 08, 2013 @ 14:19:10

    As salam. Saya nak beli, maseh ada stok tak?

    Like

    Reply

  6. ahira
    Jun 24, 2013 @ 03:55:50

    ada lg tak?

    Like

    Reply

  7. Yazmin
    Jun 25, 2013 @ 01:55:38

    Salam..saya nak beli ni..blh email details x..

    Like

    Reply

  8. siti zubaidah
    Jun 30, 2013 @ 22:58:07

    Ada lgi ke? Mcmne cra pbelian n byrn? Tlg email pd saya. TQVM

    Like

    Reply

  9. wawa
    Jul 13, 2013 @ 14:59:17

    autumz storage bag 8 box rm80 ni still ada lagi ke?

    Like

    Reply

  10. azaldc
    Jul 13, 2013 @ 15:00:32

    ada lagi tak autumz 8 box RM80 ni?

    Like

    Reply

  11. Azlinda
    Jul 25, 2013 @ 12:00:46

    Salam kak. Nak order yg ini.

    Like

    Reply

  12. azah
    Aug 25, 2013 @ 16:37:44

    masih available ke?

    Like

    Reply

  13. marlia
    Aug 27, 2013 @ 15:07:47

    Nak tanya, promo ni available lagi ke?

    Like

    Reply

  14. Kartini Nazri
    Aug 27, 2013 @ 19:52:36

    Assalam sis, Maseh ada stok ini?

    Like

    Reply

  15. Shikin
    Sep 14, 2013 @ 14:50:41

    Ade lg x ni & breastmilk tray blue colour tu?

    Like

    Reply

  16. ayunis
    Sep 17, 2013 @ 01:15:27

    salam..BM storage ni masih ade stok ke?

    Like

    Reply

  17. Kutek Anne
    Oct 07, 2013 @ 16:19:51

    SLM KAK..SY AINI…STOK ADE LG X..BRAPE KOS YE TERMASUK POS

    Like

    Reply

  18. Kutek Anne
    Oct 07, 2013 @ 16:22:34

    yg storage milk 70z tu

    Like

    Reply

  19. Dee Fadrafa
    Oct 28, 2013 @ 19:24:16

    Email cara pembayaran. diey_minx@yahoo.com. thanks

    Like

    Reply

  20. che bada
    Nov 11, 2013 @ 16:29:15

    salam..yang stok ni masih ada lagi ke

    Like

    Reply

  21. che bada
    Nov 13, 2013 @ 08:27:25

    macam mana nk buat bayaran n postage berapa ke kuantan

    Like

    Reply

  22. intan farhana
    Jan 14, 2014 @ 16:45:50

    Salam.boleh pos ke rumah x.ada lg tak

    Like

    Reply

  23. Azura Mn
    Jan 15, 2014 @ 17:46:00

    salam..ada stok tak yang ini..sy nak beli 2 set x 8 kotak..

    Like

    Reply

  24. Mohamad Ashik
    Feb 23, 2014 @ 22:08:56

    salam,,ade stock lagi tak??

    Like

    Reply

  25. Nurul Huda
    Apr 15, 2014 @ 20:00:09

    Ada stok lg x?masih harga yg sama?

    Like

    Reply

  26. linda
    Aug 18, 2014 @ 07:45:47

    slm ada lg x stok yg ini.. nk bli.. caranya?

    Like

    Reply

  27. hew
    Nov 15, 2014 @ 18:40:56

    salam, ada stok lg?

    Like

    Reply

  28. mahanum salim
    Nov 28, 2014 @ 11:08:04

    salam..ada stok lagi x ?

    Like

    Reply

  29. selmi mamat
    Mar 22, 2015 @ 13:48:34

    Salam..stok ni ada lagi tak..mohon respon segera ye..sbb hampir kehabisan stok dah ni..

    Like

    Reply

  30. aishah
    Apr 14, 2015 @ 11:41:54

    As salam.. masih ada stok lg x?

    Like

    Reply

  31. HASMANIZA
    May 30, 2015 @ 15:48:45

    Blh whatsapp sy tak?sy nak beli..tq…0168875564-niza

    Like

    Reply

  32. hamizahnur
    Jun 01, 2015 @ 14:14:53

    Salam..sis yg ney ada lg x?kalau ada sy nk beli..tq

    Like

    Reply

  33. aziroh
    Jun 14, 2015 @ 16:28:54

    As salam…ada stok lg tak sis..sy berminat.email pls..tq

    Like

    Reply

  34. Nur Zaiha
    Aug 25, 2015 @ 22:39:42

    Salam..ade stok lagi x?? Klu ada mcm mane nk order?? Sy nk beli.tq

    Like

    Reply

  35. Norazira
    Dec 31, 2015 @ 12:24:09

    Assalamualaikum….
    Ada stok lg x?
    Sy nk order 2 set…

    Like

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Klik pada “older entries” untuk melihat pilihan barang yang lain

Sebarang pertanyaan, email hafsahcollection1@gmail.com / whatsapp 0194699293

%d bloggers like this: