Autumnz – Home & Car Bottle Warmer RM85 only on SALE

carwarmer blue

Retail price RM99.90

Our Price: RM85 only on SALE!!

Convenient – Warms milk & baby food easily at home and in the car

Safe – Heats gently and gradually

Easy to Use – Add water and adjust the settings

Ideal for all types of feeds – For milk & baby food from the freezer, fridge or room temperature

Fits most bottles and baby food jar – wide enough to fit most bottle brands such as Avent, Tommee Tippee, MAM, Dr Browns, etc

Uses:

40 °C – for warming up milk and keeping warm automatically

70 °C – for warming up baby food

100 °C – for sterilising feeding accessories (e.g. feeding spoons, teethers, teats, screw rings)

Warnings:

  • Do not use warmer when the car is moving
  • Keep out of reach of children at all times
  • Be warned that the hot water in the warmer can cause severe burns and scalding. Please take precautions at all times.

Contents: 1 unit of warmer, 1 unit of car converter, 1 unit of heating bowl & lid

Warranty: 1 Year

*Pls read the enclosed User & Safety Guide before using this product*

Postage fee:

Semenanjung RM7 (arrives within 2 working days-POSLAJU)
Sawarak RM10
Sabah RM15
poslaju arrives within 2 working days!

52 Comments (+add yours?)

  1. zarira
    Feb 11, 2012 @ 23:05:13

    kalau warmer ni rosak just hantar balik dkt aisyah untuk repair yer? thanks.

    Like

    Reply

  2. tasha
    Jul 07, 2012 @ 17:48:50

    postage utk hantar ke sabah berapa rm? kalau rosak macam mana pula?saya tinggal d kota kinabalu,sabah

    tasha

    Like

    Reply

    • hafsahcollection
      Jul 07, 2012 @ 17:51:13

      Pos ke sabah RM14.50. kalau rosak, boleh pos terus kepada kilang Autumnz (dalam box ada kad warranty selama setahun), pastikan simpan kad tu untuk guna warranty jika terdapat sebarang kerosakan. Pihak autumnz akan baiki dan pulang semula. berminat nak order?

      Like

      Reply

  3. Nafisah
    Dec 03, 2012 @ 10:02:26

    Ada lg x?

    Like

    Reply

  4. yanna
    Dec 30, 2012 @ 03:14:41

    assalamualaikum..akak sy berminat..leh pm saya details..

    Like

    Reply

  5. aida
    Jan 23, 2013 @ 14:16:39

    Salam, nak tanye, botol susu NUK boleh muat tak dalam wamer ni?

    Like

    Reply

  6. edith
    Jan 25, 2013 @ 08:46:00

    Yg ni masih harga promo? Brpa ya postage ke kota kinabalu sabah?

    Like

    Reply

  7. zaidah
    Jan 27, 2013 @ 21:23:43

    Ada lg ke sis?sy berminat..pls emel ya..tq

    Like

    Reply

  8. faridah
    Feb 26, 2013 @ 17:44:01

    Cik. Ada lg x offer. Kalau nk order mcm mna? Area klang. Leh pm saya x for details…

    Like

    Reply

  9. suhana
    Mar 18, 2013 @ 15:17:27

    yg ni pon saya nk 1 set jgk.

    Like

    Reply

  10. ayu
    May 02, 2013 @ 00:10:55

    Saya nak yg ni 1 set, bole email sy tak detail.

    Like

    Reply

  11. faemahismail
    May 17, 2013 @ 11:22:44

    Masih available ke? How to order?

    Like

    Reply

  12. ZULIANA BT ZOLKAFLI
    May 25, 2013 @ 00:53:13

    Yg ni msh ad stok?

    Like

    Reply

  13. jasrine
    Jun 04, 2013 @ 01:37:25

    nak order
    minta emailkan

    Like

    Reply

  14. Naa Sulyman
    Jun 30, 2013 @ 19:06:36

    Salam, masih promo tak, brapa postage ke srwak?

    Like

    Reply

  15. haizuran
    Jul 06, 2013 @ 23:14:36

    kak sy nk satu..de lg x?

    Like

    Reply

  16. hasniza
    Aug 02, 2013 @ 12:11:09

    salam..nk tanya stok ni masih ade lg x?

    Like

    Reply

  17. illa
    Aug 31, 2013 @ 13:12:18

    salam pn.. yg ni ada lg x? nk order 1set..

    Like

    Reply

  18. Sara
    Sep 18, 2013 @ 17:46:24

    Ada lagi x?

    Like

    Reply

  19. ashikin
    Sep 28, 2013 @ 21:10:19

    Produk ini sesuai utk susu formula?susu boleh tahan berapa jam?nak order..

    Like

    Reply

  20. nur ija amirah bt shamsuddi
    Oct 13, 2013 @ 10:41:59

    Sy nak order mcm mn yer…u ada wasap x..

    Like

    Reply

  21. norliyana ishak
    Nov 02, 2013 @ 20:59:50

    slm alaik… nak tanya, kalau beli brg byk2 sekali, postage fee kira mcmna?

    Like

    Reply

  22. Anna Kadir
    Nov 27, 2013 @ 21:20:29

    Salam…
    Saya nk tya. Pemanas susu tu semua jenis botol boleh di gunakan atau hya botol jenama tu saja yg boleh guna

    Like

    Reply

  23. Siti Azielah
    Dec 02, 2013 @ 10:45:24

    salam…saya nak order mcm ne yer? ade lagi x?

    Like

    Reply

  24. lizawati
    Jan 11, 2014 @ 16:33:49

    pm please

    Like

    Reply

  25. siti rohani
    Sep 18, 2015 @ 09:23:56

    Salam. Ada lagi ker stock dan harga promo?

    Like

    Reply

  26. Atie
    Mar 25, 2016 @ 12:54:38

    Assalam sis..warmer nie guna elektrik x..mcm mne cara gunakn warmer nie..tq sis

    Like

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Klik pada “older entries” untuk melihat pilihan barang yang lain

Sebarang pertanyaan, email hafsahcollection1@gmail.com / whatsapp 0194699293

%d bloggers like this: