AUTUMNZ PASSION double breastpump RM4XX + FREE GIFTS

passion fb 4xx

–> Promosi sekarang hanya RM4XX sahaja!!<–

Betul ke? YA!!
Wah..dapat macam2 FREE GIFT juga:

+ FREE Manual Pump kit
+ FREE Vcool Bag (Boleh simpan pam dan botol)

+ FREE 4 Extra Bottle BPA FREE
+ FREE 3 Plastic Breastmilk Storage
+ FREE Icebrick
+ FREE USB CABLE for powerbank

Para ibu boleh cepat-cepat order, limited unit!!

Ciri-ciri pam Autumnz Passion:

➢ Ringan 500 gm sahaja
➢ Bunyi sangat perlahan
➢ Suction tidak sakit
➢ Ada pilihan pelbagai mode yang boleh di pilih oleh ibu ,Tapi yang menariknya dia ada mode Double Alternate (sebelah release sebelah suction, sebelah release sebelah suction) yang mana xde lagi kat mana-mana pump. kalau nak yg pump terus serentak pun ada , pendek kata ibu boleh tengok mana yang mereka lebih selesa.
➢ LCD screen , boleh tengok masa, nak buat power pumping pun lebih mudah
Touch Screen
➢ Boleh Elektrik / Bateri / Free USB cabel so mommies yg ada power bank dah boleh guna dan free manual pump!

=================
CARA SIMPLE NAK ORDER:
=================
Mudah sahaja..lakukan salah satu cara dibawah:

PM/Watsapp “PASSION” ke:
✆ 019-6611782 (Watsapp only)

PM di Facebook, type “PASSION” di link ni:
https://www.facebook.com/messages/Hafsahcollection

Email “PASSION” kepada: aishahmdali@gmail.com

⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆
BOLEH AMBIL @ SELF COLLECT?
⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆
✓ Item boleh di ambil atau self collect atau pick up sahaja
✓ Sila nyatakan hari dan masa untuk collect – hanya di lorong Aminuddin Baki 1, Taman Tun Dr Ismail, Kuala Lumpur

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Klik pada “older entries” untuk melihat pilihan barang yang lain

Sebarang pertanyaan, email hafsahcollection1@gmail.com / whatsapp 0194699293

%d bloggers like this: