Spectra Breastshield set RM80

RM80

Postage fee RM6 (semenanjung)

21 Comments (+add yours?)

  1. fazlianna
    Jan 14, 2013 @ 22:59:15

    K.aishah yg ni utk jadikan double pumping kn..?n lg satu valve tu utk prevent bckflow ke

    Like

    Reply

  2. nazirah
    Jan 06, 2014 @ 10:27:22

    salam…. sy nak order Breastshield set ni mcm mna yer?

    Like

    Reply

  3. aisyah
    Mar 26, 2014 @ 14:51:51

    Breast shield ni boleh tak gune tok pam rumble tuff?

    Like

    Reply

  4. nurul'ain
    Jun 14, 2014 @ 13:15:44

    assalam..Nk tnye kalau tiub sahaja ada jual x?

    Like

    Reply

  5. hidayah
    Dec 01, 2014 @ 08:57:40

    salam… nak Tanya yang warna biru saja ada jual tak?

    Like

    Reply

  6. iqa
    Jan 16, 2015 @ 15:46:32

    ni untuk double pump kan. kalau i beli dua berapa sekali postage? ada disc? =)

    Like

    Reply

  7. Linda
    Jan 28, 2015 @ 09:10:55

    As slm sis..yg ni ada stok x..klu ada sy nk order 2set..blh x wasap harga kt sy..tq 0179722700

    Like

    Reply

  8. bapa mithali
    Apr 15, 2015 @ 15:31:59

    salam..ini untuk spectra 3 kan?

    Like

    Reply

  9. ziana
    Dec 16, 2015 @ 18:54:46

    salam, dia punya shield ade jual x

    Like

    Reply

  10. eezati
    Feb 10, 2016 @ 16:17:24

    Hi,

    Saya interested nak order spectra 3 spare part for double pump. Ada stock available? Please email saya asap.

    Like

    Reply

  11. Suraya
    Jun 17, 2016 @ 11:12:39

    As Salam,

    Sy nk tanya stok utk shield ni ada lg x..?

    Like

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Klik pada “older entries” untuk melihat pilihan barang yang lain

Sebarang pertanyaan, email hafsahcollection1@gmail.com / whatsapp 0194699293

%d bloggers like this: