Brand NEW Medela Freestyle RM1600 ON SALE (ready stock available!)

Sedikit – sedikit lama -lama jadi bukit..hurm..percaya atau tidak, alhamdulillah, walaupun dengan skali sesi pam dalam 20-30min, jumlah keseluruhan hanya dapat 2.5 – 4 oz, tapi berkat usaha gigih dan niat yang betul, ku berjaya kumpul 80botol 3oz each dlm tempoh cuti pantang sebelum bekerja dan sedia untuk anak pertamaku..Hafsah! (really miss this pic! gambar ni tiada kena mengena dengan diri sesiapa kecuali diriku, hafsah dan abi hafsah..+zahid the new born!
EBM ini dikumpul tanpa makanan tambahan yang dijual dipasaran untuk meningkatkan susu ibu. Cuma perlu ada ilmu pengetahuan dan juga kesungguhan untuk meneruskan penyusuan susu ibu secara eksklusif! (walaupun saya menggunakan medela Freestyle, tapi bukan pam ye penyebab susu boleh banyak, cuma ia memudahkan pemerahan, menyenangkan bagi ibu yang superb bz, dan memberi motivasi untuk terus buat EBM. tak guna juga kalau beli pam mahal, tapi tiada kesungguhan, niat dan usaha yang gigih ye..)
Are you interested to get this pump but find out that the retail price is outrageously expensive in Malaysia?
I know this is the pump everyone wants if they are into breastfeeding!!! Fret not!
I’m happy to help you to get one at just RM1600 ! Poslaju RM30 or can collect at Taman Tun Dr Ismail, KL
*need to reserve@booking
medela freestyle
What’s included in the package:

Brand NEW Medela Freestyle RM1600 now ON SALE – READY STOCK AVAILABLE!
Origin: US
1 YEAR warranty

We accept installment 2-3 times with NO EXTRA charges! Item will be delivered once full payment received.

* Hurry and book your Medela Freestyle now and will get price at RM1600!
To reserve@booking, please deposit RM200

What’s included in the package:
– Freestyle breast pump motor
– 1 x Set of tubing
– 2 x Personalfit Breast shields (24mm)
– 2 x Personalfit Breast shields (27mm)
– 2 x Replacement adapters (2 x small yellow
straps; 2 x large gray straps)
– 4 x Replacement bra adapters (2 x for hook and
eye and 2 x universal)
– 4 x 5oz bottle
– Power cord and International voltage charger 100-240V(Free 2 pin adapters)
– 1 x Cooling bag and ice pack
– 4 x Solid lids
– 1 x Rechargeable battery
– 1 x Tote bag

Warranty :
1 year – Pump 1 year / other parts 3 months

NEW!!Add on 10 pcs of Autumnz storage bottles for just another RM35!

To order: PM inbox :https://www.facebook.com/messages/HafsahCollection

@ email aishahmdali@gmail.com

Kenapa saya memilih untuk membeli medela FREESTYLE?
Saya dah guna FS utk tiga orang anak:) , So saya hanya boleh cerita pengalaman sendiri seperti dibawah, ia berdasarkan  lifestyle dan tempat kerja. Kepada ibu-ibu diluar sana yang dah guna medela FREESTYLE, saya pasti mereka semua tak pernah menyesal and seronok dengan FREESTYLE.
Sebelum saya beli…saya kaji dan dah baca review banyak sangat sampai pening, akhirnya…saya membeli FS . Memang berbaloi sebab:
1 .ada double pam.Biasanya pam susu sebelah B purata dalam 15-20mins, so kalo dua dua belah, dah smpai 45mins. Kalo guna FS, 20min sahaja dah settle.D ofis kene pam 3kali..so dlm sejam la total time hilangkn diri. Kalau orang cari di meja,  hilang kejap2 ok le.Kalo pam dalam keadaan rushing dan stress, memang susah untuk susu keluar. Bukanlah 100% faktor jenis pam yang menyebabkan banyak susu keluar,ia bergantung pada hormon kita juga. Sebab pam FS ni dia memudahkan dan relax, tak perlu nak tunduk-tunduk dan sakit leher, tangan, mcm manual pam, tak penat nak tunggu juga..baca Al-Quran dalam beberapa helai muka surat (20min) dah settle sambil sandar didinding. Tak perasan pun dah siap dah pam susu dan hasilnya lebih banyak daripada diri sendiri pam dalam mindset asik nak tengok berapa oz susu keluar, memang confirm susu susah nak keluar, sebab dalaman stress..(memang boleh tanye mana2 ibu lain yang express susu..)
2. Pam fs ni, motor dia tak bising. So tidaklah menarik perhatian sangat pada org lain..kalau pam di surau, tidaklah  mengganggu sangat orang lain, pam di meja office pun boleh, guna poncho pun tiada masalah..
3. Fs ni ada rechargeable battery. Saya hanya charge sekali sahaja lepas guna 4hari (sehari saya pam 4 x). So sgt useful. Takdelah perlu charge pam setiap kali balik daripada ofis, banyak lagi benda lain nak buat (urus rumah tangga). Kalo nk pam d tempat tiada electric socket.(Mcm dlm keta, d surau, d meja ofis kalo x sampai wayar), TIADA MASALAH DAN KEPENINGAN4. Saya pernah je pam tgh driving. Sebab di ofis meeting sampai 4jam (2-6pm) dan selepas tu rushing solat asar dan balik  nak ambil baby, tapi jalan jam, travel dalam 30min – 1 hour,..so ape lg, terus pasang pam sebelum gerak ke destinasi
4. FS ni bole jadi single pam..masa pantang saya kumpul 80btl, antara tipsnya,  setiap kalo baby menyusu sebelah B, saya pam sebelah lagi sambil menyusu. Tiada masalah dan memang mudah sangat handling dia.
5. FS ni motor dia sgt ringan, saya slalu travel. So tak pernah rasa menyusahkan untuk bawa pam ni ke mana2, ke conference pun pernah, ke camp site, dalam  kereta, balik kampung, and etc..Pam ni kecil dan tak ambil space dan boleh pegang sambil dukung baby. Ni lah pam paling ringan yang saya jumpa.
6. Apa-apa pun, bagi saya ni worth investment. Alhamdulillah sy dpt fully bf anak smpai 2thn:) even setahun setengah baru campur fm, sbb sy dah mengandung, so susu berkurang. Sy decide beli  FS lps sebulan bersalin,sbb lambat buat research ttg pam ni:( , jika tahu awal, saya akan beli awal, tapi syukur Alhamdulillah , sbb mmg ok sangat utk kumpul stok susu dlm 3weeks lps bersalin:)
Saya telah menggunakan Freestyle lebih daripada satu setengah tahun..dan ia sangat sangat SUPERB! (memudahkan dan menyenangkan dan menggalakkan saya fully BF sampai 2thn..alhamdulillah)

204 Comments (+add yours?)

  1. fifapg
    Jul 21, 2011 @ 13:30:26

    still available??? pls pm me at fifapg2@yahoo.com

    Like

    Reply

  2. linn
    Oct 01, 2011 @ 10:55:56

    salam kak, masuk dalam storage bottle, pastu panaskan dalam warmer then masukkan dalam feeding bottle pulak ye?

    linn

    Like

    Reply

    • hafsahcollection
      Oct 01, 2011 @ 11:35:57

      slm…yup. kalo beli storage bottle biasanya boleh terus letak puting botol susu..so lps panaskan di warmer, tak perlu masukkan lagi dlm feeding bottle..terus je letak puting botol susu dkt storage bottle.

      Like

      Reply

  3. humaira
    Oct 04, 2011 @ 08:34:56

    kak, still avail lg ke?

    Like

    Reply

  4. hafsahcollection
    Oct 04, 2011 @ 10:25:49

    salam humaira, still available, ada lagi 1 set..berminat? bole emel trus pd aishahmdali@gmail.com utk beli or sms 0196611782

    Like

    Reply

  5. nurulashizu
    Oct 31, 2011 @ 11:29:44

    salam..still available lg?

    Like

    Reply

  6. azza
    Nov 03, 2011 @ 06:03:09

    the set still available? want to know if there is any warranty? pm me ye..

    Like

    Reply

  7. sumijelly
    Dec 31, 2011 @ 19:45:54

    ada lagi tak stok madela freestyle ni?

    Like

    Reply

  8. mastinee mohd shokor
    Jan 04, 2012 @ 03:02:52

    Still available..plzz pm me

    Like

    Reply

  9. mastinee
    Jan 04, 2012 @ 03:56:03

    ada stock tak..pm me

    Like

    Reply

  10. nia
    Jan 12, 2012 @ 16:10:54

    Salam,kak..still available?pm me aghniya_mohamad@yahoo.com

    Like

    Reply

  11. huda
    Jan 16, 2012 @ 16:18:13

    salam kak…still available?? pm sy..norulhuda_87@yahoo.com..kalo COD..leh bg alamat skali…

    Like

    Reply

  12. Min
    Jan 17, 2012 @ 23:33:14

    salam,

    masih ada ready stock? kalau dah takde, bila agaknya stock baru nak masuk?
    terima kasih

    Like

    Reply

  13. nisa
    Jan 19, 2012 @ 11:08:51

    kak, sy berminat tp lmbt lg nak beli…nti preg anak kedua tp mase tu adekah bole dpt harga mcmni lg…

    Like

    Reply

  14. dini
    Feb 05, 2012 @ 18:24:02

    slm akk,still avail lg tak?ble pm sy …thnks akk

    Like

    Reply

  15. Ida
    Feb 25, 2012 @ 04:54:23

    Salam kak,

    Medela freestyle ni still available x? If yes plz emel sy.

    Tq.

    Like

    Reply

  16. zurina
    Feb 26, 2012 @ 18:08:15

    salam..

    ada jual puting saja tak utk madela?

    Like

    Reply

  17. nik maria
    Apr 25, 2012 @ 12:23:58

    Ada lg x yg ni. Kalu nk tgk gmbr dia kt mane ye?
    Nnt emel kt sy ye. Terima kasih.

    Like

    Reply

  18. haleeja
    May 09, 2012 @ 14:46:57

    still have stock for medela FS ?

    Like

    Reply

  19. nadiadelights
    May 10, 2012 @ 21:09:22

    Salam..mcmmana boleh dpt hrga serendah tu utk dijual ye?saya bkn penjual,just tgh pregnan n nk try pump nnt.pegi kt butik for mothers hrga memg sgt tinggi.tu yg musykil cmne online punye lbh murah?tq.

    Like

    Reply

  20. Atikha Ishak
    Jun 08, 2012 @ 15:03:14

    Still available x? Macamana nak buat payment? Ada ready stock ka?

    Like

    Reply

  21. Zalia
    Jun 09, 2012 @ 17:00:20

    Kak..saya berminat nak beli medela fs ni..boleh saya tau apa yg ada. Dalam set ni..plz email me..tq sis..

    Like

    Reply

  22. nooraidah
    Jun 22, 2012 @ 16:59:08

    kak saya berminat… pm saya ek…

    Like

    Reply

  23. sufina
    Jun 25, 2012 @ 22:22:10

    salam kak..still ada lg stock?boley email saya apa yg ada dlm set ni? suffiena@gmail.com

    Like

    Reply

  24. safuraa
    Jun 28, 2012 @ 21:48:52

    assalamualaikum.leh email sy x bkenaan set ni..tq in advance

    Like

    Reply

  25. alin
    Jul 02, 2012 @ 14:53:15

    As Salam, sy berminat dengan madela freestyle ni. Boleh tak emelkan details produk ni. N nk tau stok in hand ada ke? terima kasih

    Like

    Reply

  26. salju
    Jul 03, 2012 @ 10:16:06

    salam kak masih available k medela fs ni…. apa lg yg ada dalam set ni? warranty brapa lama? kalau rosak atau perlukan service nak hantar kat mana? berminat ni… plz email me.. jat_180583@yahoo.com.sg

    Like

    Reply

  27. salju
    Jul 04, 2012 @ 11:16:43

    kak tolong email saya…. berminat gak ni

    Like

    Reply

  28. adila
    Jul 13, 2012 @ 00:50:46

    Pm me..im interested to get one.tq

    Like

    Reply

  29. adila
    Jul 13, 2012 @ 11:01:06

    xdapat la kak..nie email sy..

    nuradila5655@yahoo.com

    Like

    Reply

  30. heriyanty
    Jul 13, 2012 @ 11:55:09

    salam…kak bole emel tentang medela fs ni…berminat…

    Like

    Reply

  31. erly
    Jul 15, 2012 @ 12:34:27

    Masih ad lg ke offer nie?kalu ad,sy tmph dulu blh ke?ingt nk beli pas dpt bonus raya nie…;)…

    Like

    Reply

  32. saba
    Jul 17, 2012 @ 17:32:02

    sampai bila sale ni..pm sy detail sis..sy berminat..tq in advance🙂

    Like

    Reply

  33. umisofi
    Jul 27, 2012 @ 16:28:37

    dah ada manual avent..berbaloi tak kalo nak bli lg set ni? bby umur 2 bln..

    Like

    Reply

  34. Khairunnisa
    Jul 31, 2012 @ 11:12:56

    Salam..ada lagi x sale pam medela FS ni?

    Like

    Reply

  35. farida,tawau
    Aug 16, 2012 @ 05:10:04

    salam…madela fs ni still avaiable ke?kindly pls e-mail me for details…tq

    Like

    Reply

  36. rosnawaty
    Aug 16, 2012 @ 14:43:22

    ros, tawau..
    salam madela fs ni ada lg?pm plz..

    Like

    Reply

  37. radziah
    Sep 04, 2012 @ 16:41:57

    teringinnya nk beli lps baca pengalaman awak tp mmg tk mampu sbb suri rumah jer…br ni bli spectra3 tapi makin hari jadi kurang puas dgn suction sbb sll kna buat marmet utk kosongkn breast. trringin medela swing tp kalau ada org nk bli spectra3 boleh la top up dptkn swing…bby dh nk 4 bln..full bf

    Like

    Reply

  38. fatimawati
    Sep 04, 2012 @ 21:52:58

    Salam..masih ada ke medela fs ni? blh email details product ni…berminat gak

    Like

    Reply

  39. isiah saari
    Sep 05, 2012 @ 12:40:05

    salam…
    kak madela fs ni ade lagi x?

    Like

    Reply

  40. saljuhana
    Sep 15, 2012 @ 20:28:59

    salam, sy berminat madela fs, ada stok lg? saljuhana@yahoo.com

    Like

    Reply

  41. maduberacun
    Sep 28, 2012 @ 15:39:25

    Ada stok medela FS? Boleh emai details product, n quotation..tgh cari medela FS skrg..thanks

    Like

    Reply

  42. syazana
    Oct 03, 2012 @ 00:34:38

    akak..sy berminat nak beli medela fs..tlg bg details product…tq.

    Like

    Reply

  43. shewadi@yahoo.com
    Oct 03, 2012 @ 16:28:59

    sy berminat gak..tolong emel sy harga + pos penghantaran…

    Like

    Reply

  44. Soohaedaa
    Oct 04, 2012 @ 17:36:14

    Assalamualaikum akak…nk tau de stock lg x? Sy mmg bminat ngn fs..akak email sy detail leh x?

    Like

    Reply

  45. mindi
    Oct 19, 2012 @ 11:17:13

    i am from kl. may i know if the stock still available? izit new stock? how much it charge if include postage? and how many day it will arrive?

    Like

    Reply

  46. Asd
    Oct 23, 2012 @ 18:11:19

    salam…nk tnye..ade lg stock tk?reger cm yg kt atas ke??sgt berminat ni
    TQ!

    Like

    Reply

  47. salina
    Oct 25, 2012 @ 01:03:14

    salam…berminat nk beli ..email detail bleh x..?

    Like

    Reply

  48. atia abdullah
    Nov 05, 2012 @ 13:52:09

    salam kak..promosi ni smpi bila ye…sy berminat tapi skrg tgh mengandung 3 bln..due bln 4 2013..

    Like

    Reply

  49. ika taufikah
    Nov 09, 2012 @ 16:15:02

    assalam
    nk detail untuk pembelian.TnC?

    Like

    Reply

  50. Lily
    Dec 06, 2012 @ 14:37:46

    Salam,

    Masih ada set ni ? Jika ada, saya berminat.

    Like

    Reply

  51. fira
    Dec 07, 2012 @ 13:22:12

    saya berminat beli medela fs ni. Mcm mana utk beli?

    Like

    Reply

  52. yun
    Dec 07, 2012 @ 14:59:55

    Sy berminat sgt.. tp nk test dlu bley kan? area kajang bley x COD? sy dok kajang. in case ada prob dgn pump tu, kt mana bleh refer?

    Like

    Reply

  53. Aireen
    Dec 09, 2012 @ 01:48:14

    salam..plz email me the quotation n kalau ader prob brp lama warranty and warranty from us kn..kalo ada prob…antar direct or cmne?satu g beb tote tu medela or other brand?thankss

    Like

    Reply

  54. farah omar
    Dec 09, 2012 @ 15:36:20

    Kak,saya brminat.nk bli.ade lg x?.boleh pm saya.?akk free bila,nk test..

    Like

    Reply

  55. Hidayah
    Dec 09, 2012 @ 19:17:06

    Salam…masih available? Berminat untuk beli. Thanx alot.

    Like

    Reply

  56. jasrina
    Dec 26, 2012 @ 23:46:16

    Assalamualaikum kak,
    Saya berminat nak beli. Boleh pm details🙂

    Like

    Reply

  57. yanna
    Dec 29, 2012 @ 17:05:41

    assalamualaikum..akak emel sy..sy berminat ..

    Like

    Reply

  58. fadzliana
    Dec 29, 2012 @ 23:48:10

    asm. kak, sy yg bru je cll td. can email all the details x? nurfadzliana@gmail.com
    berbaloi ke kalo sy bli? anak da msuk 11 bln, n sy bru je nk keje 2 jan (bru dpt kje, slama ni housewife). msh keliru nk beli or x, tp, mmg decide nk bf anak smpi 2 yrs. tq. bg alamat cod skali ye?

    medela fs ni, jual dlm box kn? so strap, n bra adapter ada x?

    Like

    Reply

  59. cris
    Dec 31, 2012 @ 15:51:46

    yg fs tu ada lagi x?email me randyrizzuandy@gmail.com

    Like

    Reply

  60. Yasmin
    Jan 05, 2013 @ 17:37:21

    Hi kak. Fs ni ada lg x? Bole cerita psl warranty die?

    Like

    Reply

  61. azlina
    Jan 11, 2013 @ 15:43:32

    Hi..available lg x?i need 2 set..pm me ye..thx

    Like

    Reply

  62. syida
    Jan 13, 2013 @ 22:05:55

    salam..still available lg ke??sy nak tanya la n xdpt bayangkan mcmne gunakan FS ni,mengepam susu smbil membuat kerja lain.ia tergantung or lekat ke mcmne??sy berminat nk mbeli pam FS ni…n kalau COD ni kat mana yer??sbb sy ddk area gombak.terima kasih…

    Like

    Reply

    • hafsahcollection
      Jan 13, 2013 @ 23:13:37

      Slm, ia ada handsfree kit, alat khas. Boleh surf ada youtube juga or ligat di website medela . Boleh cod di bandar seri putra, bangi. Skrg out of stock. Akan ada stock by end jan insya allah atau lg 2weeks. Tq!

      Like

      Reply

  63. Lina
    Jan 15, 2013 @ 14:55:46

    Hi kak,

    Not sure if its too late but trying my luck anyways🙂 Ada lagi tak? Thank you.

    Like

    Reply

  64. ira
    Jan 22, 2013 @ 03:05:03

    Assalam…..
    berminat nk detail info tentang FS ni…..
    masih keliru n mencari2 ” The best pump “………..

    Like

    Reply

    • hafsahcollection
      Jan 22, 2013 @ 09:30:16

      Saya dah beri emel. Boleh cek. Tq!

      Like

      Reply

    • hafsahcollection
      Jan 22, 2013 @ 09:32:42

      Salam

      Boleh tahu pn nak info detail apa ye? Boleh beri soalan dgn lebih terperinci:)

      Kalo nak tahu tentang teknologi medela freestyle, pn boleh rujuk website rasmi medela.com

      Utk tahu item dlm box freestyle:

      Medela freestyle

      Here are the things you will get in the Medela Freestyle 2013 set…

      1 – compact motor
      1 – rechargeable lithium-ion battery
      1 – power cord / adaptor
      1 – tubing
      2 – Breastshield spare parts (connector body, membrane, back cap)
      2 – Personalfit breastshields with size 24mm (M) and 27mm (L)
      4 – 5oz BPA-free breastmilk bottles with lids
      1 – wide base nipple
      1 – wide base nipple collar
      1 – travel cap
      1 – cooler bag
      1 – contoured ice pack
      1 – handsfree kit (top and bottom handsfree straps, bra adapters hook, eye and universal)
      1 – tote bag

      Berminat? Tq sbb sudi tanye!

      Like

      Reply

  65. nur ayuni zainudin
    Jan 28, 2013 @ 13:20:45

    Salam kak..ada lg x?boleh pm sy utk medela freestyle?

    Like

    Reply

  66. yani
    Feb 06, 2013 @ 03:25:29

    Saya berminat, bule emel details at kha_kisays@yahoo.co.uk tak?
    Prefer utk COD.. Available lagi x ?

    Like

    Reply

  67. nik
    Feb 14, 2013 @ 11:57:36

    Salam..sy tggl di kuala terengganu..sy mau beli madela freestlyle utk isteri sy..mcm mne ek..ni no tel sy..0177303685..nikhanif7@gmail.com

    Like

    Reply

  68. ima
    Feb 20, 2013 @ 17:46:07

    Sis…ada lg x medela freestyle ni..pm sy..tq

    Like

    Reply

  69. Khairuddin
    Mar 03, 2013 @ 06:25:32

    ADA LAGI KAK? pm ME. khair84@gmail.com

    Like

    Reply

  70. fei
    Mar 12, 2013 @ 04:24:53

    still available? please pm me. can I drive in n get immediate stock? warranty period? lee.support@gmail

    Like

    Reply

  71. Nurrul Sahadah
    Mar 15, 2013 @ 16:03:59

    akak stock ada lg tk ??

    Like

    Reply

  72. Nurul Akmal
    Mar 16, 2013 @ 08:58:01

    Salam kak.. ade stock lg x? Skrg hrga berapa? PM sy yea

    Like

    Reply

  73. azlinda
    Apr 03, 2013 @ 16:53:34

    salam kak, ader stock lg ke?berminat nk tahu detail pasal medela fs ni..boleh email x?gempaq2001@yahoo.com

    Like

    Reply

  74. nurhasyuzuraini
    May 21, 2013 @ 16:57:04

    Salam .sy berminat…masih ade stok…sila pm saya nurhasyuzuraini@yahoo.com

    Like

    Reply

  75. Ashila
    May 25, 2013 @ 17:39:11

    Salam..
    Promotion ni ade lg ke?

    Like

    Reply

  76. rambo
    Jun 07, 2013 @ 21:58:40

    Salam puan, ada lagi tak stok fs? Saya tinggal di bandar seri putra. Kalau brand yg price bawah 500 ada ke?

    Like

    Reply

  77. Siti Aisah Basari
    Jul 02, 2013 @ 16:05:43

    Assalamu’alaikum Puan,
    stock fs dgn harga ni masih ada? nama kedai di tmn tun dr ismail tu? Boleh beli terus ke kalau saya dtg kedai puan?

    Like

    Reply

  78. Nurul
    Aug 06, 2013 @ 17:00:33

    Assalamualaikum..

    Sis,
    Ada lagi ke pam ni? Which one is better, Freestyle or Swing? Confuse.. thanks..

    Like

    Reply

  79. NORBAHIAH MISRAN
    Aug 17, 2013 @ 01:34:34

    Salam Aishah,
    Berminat nak beli FS. Boleh emelkan details dan cara pembayaran kepada bahiah@gmail.com

    Like

    Reply

  80. wan marni
    Aug 21, 2013 @ 11:13:05

    Salam kak, kalau beli dgn akk servis kt penang ada x? Pm sy utk latest harga yg ada warranty & xde warranty. Ni warranty us ke? Ada beza ke warranty malaysia or us? Due bln 11. Thanks =)))

    Like

    Reply

  81. zaila
    Aug 26, 2013 @ 20:26:19

    Salam.kak saya berminat mcm mana nak contact akak

    Like

    Reply

  82. izati
    Sep 06, 2013 @ 11:29:55

    Ada stok lg x..blg pm sy izatiadnan2@gmail.com..

    Like

    Reply

  83. junaidah m jamil
    Sep 09, 2013 @ 15:28:23

    salam, ada stok lg x kak. blh pm saya junaidah.jamil@gmail.com

    Like

    Reply

  84. effa
    Sep 12, 2013 @ 17:37:54

    Aslmkum…ada lg tak ?plz emel dahlia_2020@yahoo.com

    Like

    Reply

  85. Liana
    Sep 18, 2013 @ 10:59:54

    Salam. Ada lagi x yang UK warranty tu? My emel misz_lyanaz88@yahoo.com.

    Like

    Reply

  86. hafsahcollection
    Sep 18, 2013 @ 11:14:03

    Ok dah emel

    Like

    Reply

  87. Nur Salimi Aisyah Zainal Abidin
    Sep 21, 2013 @ 00:57:11

    slm..puan..saya berminat untuk dapatkan 1set..boleh emel detail dan price bg kedua set?trm ksh

    Like

    Reply

  88. Ezaihah
    Sep 25, 2013 @ 17:01:45

    Salam sis.sy ade email akk.dpt tak?

    Like

    Reply

  89. hafsahcollection
    Sep 27, 2013 @ 17:17:13

    Ws ada

    Ok dh emel

    Like

    Reply

  90. wadah
    Oct 02, 2013 @ 12:11:25

    Salam …
    ada review bagitau bunyi pump dia macam mesin potong rumput..tp akak cakap bunyi dia perlahan…macam mana ek? kuat ke slow? berminat jugak dgn fs ni..

    Like

    Reply

    • hafsahcollection
      Oct 02, 2013 @ 12:15:18

      Bunyi dia bergantung pd orang. Dia ada level.. Level 1, 2, 3 sampai 9. Average pengguna is dlm level 4-6 utk suction dia.. Bunyi makin bertambah bila level makin bertambah..

      Tp bunyi dia taklah mcm mesin rumput. Huhu.. Bunyi kuat @ perlahan sgt subjektif, bergantung pd puan nak compare antara pam ape dan ape,

      Cuma saya sendiri guna pam freestyle dan pernah pam dlm conference hall dan taklah terdgr or mengganggu speaker or audience lain, except yg dikanan kiri kerusi ada dgr juga bunyi pumping;)

      Like

      Reply

  91. juhaida
    Oct 02, 2013 @ 18:31:24

    salam….

    Puan,ada stok lagi x, blh pm sya

    Like

    Reply

  92. Liyana
    Oct 26, 2013 @ 15:29:29

    Salam
    Masih ada lagi ka stok Medela FS ni? boleh pm saya?TQ

    Like

    Reply

  93. haza
    Nov 01, 2013 @ 11:11:43

    Salam akak….msh ada stok lg x madela fs ni?
    Pm plez…tq

    Like

    Reply

  94. nabila
    Nov 01, 2013 @ 16:25:25

    Sy berminat..bleh email detail? n detail on warranty skali..thx

    Like

    Reply

  95. aja
    Nov 08, 2013 @ 04:41:57

    SALAM.still available????

    Like

    Reply

  96. Nurul Iman
    Nov 10, 2013 @ 15:54:19

    Assalamualaikum. Ada lg ke, boleh emailkan? tq

    Like

    Reply

  97. nurul huda
    Nov 23, 2013 @ 11:50:12

    salam..stil available??after deposit rm200 kalau installment berapa bulan & sebulan berapa??

    Like

    Reply

  98. Fazlina
    Nov 25, 2013 @ 14:19:59

    Assalam, sye ade email untuk dptkan FS secara ansuran, stok masih available kah?

    Like

    Reply

  99. Syikin
    Nov 26, 2013 @ 20:31:50

    Hey sis, Ada stock lg ke?

    Like

    Reply

  100. maslinda mohd noor
    Dec 09, 2013 @ 21:06:44

    kak, medela freestyle still available? masih offer 1400?

    Like

    Reply

  101. Nur SuhaiLa Sakinah
    Dec 13, 2013 @ 21:40:16

    sy bminat..murahnya..waranty mana?

    Like

    Reply

    • hafsahcollection
      Dec 14, 2013 @ 12:58:39

      Yg rm1400- no warranty, jika ada sebarang masalah, boleh hantar ke medela service centre di ampang, ada chargers

      Walaubagaimanapun, saya beri tempoh 3hari untuk cek item diterima elok and tiada kerosakan daripada kilang

      Tq

      Like

      Reply

  102. Robaayah Abdullah
    Mar 02, 2014 @ 09:53:02

    Kak madela freestyle still available?

    Like

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Klik pada “older entries” untuk melihat pilihan barang yang lain

Sebarang pertanyaan, email hafsahcollection1@gmail.com / whatsapp 0194699293

%d bloggers like this: